Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κυβέρνηση για Τσιτσιπά: Είναι σπουδαίος αθλητής, αλλά δεν έχει γνώσεις σχετικά με το εμβόλιο

Κυβέρνηση για Τσιτσιπά: Είναι σπουδαίος αθλητής, αλλά δεν έχει γνώσεις σχετικά με το εμβόλιο

Αμηχανία στην κυβέρνηση από τις δηλώσεις Τσιτσιπά για το εμβόλιο του κορωνοϊού

Σχετικά Άρθρα

Έντονες αντιδράσεις έχει πυροδοτήσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τις δηλώσεις σχετικά με το εμβόλιο του κορωνοϊού.
Ο διάσημος τενίστας δήλωσε αρχικά ότι δεν θα το κάνει αν δεν γίνει υποχρεωτικό. Με νέα του τοποθέτηση στήριξε την άποψη του και υποστήριξε ότι το εμβόλιο δεν έχει δοκιμαστεί αρκετά, και ότι θα ήταν καλύτερο οι νέοι να νοσήσουν για να χτίσουν ανοσία.
Πρόκειται για δηλώσεις που έχουν προκαλέσει αμηχανία στο Μέγαρο Μαξίμου, καθώς από τη μία πλευρά πρόκειται για έναν αθλητή με μεγάλη απήχηση στους νέους και αφετέρου είναι ένα από τα πρόσωπα που συμμετείχαν στην καμπάνια της κυβέρνησης για την τήρηση των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Η απάντηση του Μεγάρου Μαξίμου

Στις δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, σχολιάζοντας ότι πρόκειται για ένα σπουδαίο αθλητή, ο οποίος όμως δεν έχει γνώσεις σχετικά με τα εμβόλια.
«Είναι σπουδαίος αθλητής, αναμφισβήτητες οι αθλητικές ικανότητες και η προσφορά του δια του αθλητισμού στη χώρα.
Εκείνο που αμφισβητείται είναι η ικανότητα του να αξιολογεί την αναγκαιότητα των εμβολιασμών, ή αν έχει δοκιμαστεί το εμβόλιο για επαρκές χρονικό διάστημα, διότι δεν έχει γνώσεις, σπουδές, ερευνητικό έργο.
Τα θέματα αυτά τα αναλύουν όσοι τα έχουν σπουδάσει τα έχουν "διακονήσει", σε αυτούς είναι κάλο να ανατρέχουμε», ήταν τα λόγια του, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Επίσης, ο κ. Οικονόμου ξεκαθάρισε ότι όσοι αποτελούν πρότυπα, για τις ικανότητες τους σε άλλους τομείς, θα πρέπει να είναι διπλά προσεκτικοί στη διατύπωση τέτοιου είδους απόψεων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης