Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ο Τσιτσιπάς απέναντι στον βούρκο της στοχοποίησης: Από ίνδαλμα, εχθρός του συστήματος

Ο Τσιτσιπάς απέναντι στον βούρκο της στοχοποίησης: Από ίνδαλμα, εχθρός του συστήματος
«Ίνδαλμα για τους νέους μόνο όποιος συμφωνεί με την κυβέρνηση»
Σχετικά Άρθρα

Στην αρχή ήταν οι υγειονομικοί, οι γιατροί και οι νοσηλευτές των δημόσιων νοσοκομείων, που βρέθηκαν στο στόχαστρο της κυβέρνησης.
Η υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών τούς μετέτρεψε από την μία στιγμή στην άλλη, από ήρωες που «βγαίναμε» όλοι στα μπαλκόνια να τους τιμήσουμε σε ανεύθυνους πολίτες που δεν έχουν αίσθηση του καθήκοντος.
Στην συνέχεια ήταν πυροσβέστες και ένστολοι της ΕΜΑΚ που ένα βράδυ υποχρεώθηκαν να εμβολιαστούν με το φόβο της απόλυσης ή της υποχρεωτικής αργίας.
Όσοι αντιστάθηκαν, κλήθηκαν με ασταμάτητα 24ωρα να σβήνουν τις πυρκαγιές των τελευταίων εβδομάδων.
Και ερχόμαστε στο πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα.
Στον Στέφανο Τσιτσιπά.

«Ίνδαλμα για τους νέους μόνο όποιος συμφωνεί με την κυβέρνηση»

Μέχρι χθες βλέπαμε τα ΜΜΕ να τον αποθεώνουν για τις επιδόσεις του και τον τελικό του Rolland Garros.
Πολιτικοί αξιωματούχοι, υπουργοί και εγκάθετοι του συστήματος αναδημοσίευαν τις αναρτήσεις του, φωτογραφίζονταν μαζί του, τον έκαναν ίνδαλμα για τους νέους και τον έθεταν ως τον άξιο εκπρόσωπο των Αρίστων.
Μέχρι που ο γνωστός τενίστας εξέφρασε την άποψη του για τον εμβολιασμό.
Ότι σε αυτή την ηλικία που βρίσκεται (είναι 21 χρονών) δεν θεωρεί ότι χρειάζεται να εμβολιαστεί εκτός εάν γίνει υποχρεωτικό.
Όχι μόνο γιατί στην ηλικιακή αυτή ομάδα η πλειοψηφία των νοσούντων περνάει τον κορωνοιό ασυμπτωματικά ή με ανεπαίσθητα συμπτώματα αλλά και γιατί τα εμβόλια βρίσκονται σε πειραματικό στάδιο με απροσδιόριστες συνέπειες για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Το απίστευτο bullying σε Τσιτσιπά από τους εγχώριους Ταλιμπάν

Και ξαφνικά, γινόμαστε μάρτυρες ενός απίστευτου bullying κατά του διεθνούς τεννίστα εξαιτίας μιας άποψης που δεν εκφράζει μόνο ο Στέφανος Τσιτσιπάς αλλά η πλειοψηφία των νέων της χώρας μας.
Μία ματιά στα ποσοστά των εμβολιασμών στην ηλικιακή ομάδα των 18-25 θα καταλάβει κανείς γιατί η κυβέρνηση έχει χάσει άπαξ δια παντός τις ηλικίες αυτές.
Μέχρι πριν τα 150 ευρώ, της Freedom card, οι εμβολιασμοί με το ζόρι έπιαναν το 20% και μετά από αυτό όλους αυτούς τους μήνες, το ποσοστό των εμβολιασμένων βρίσκεται στο 39%.
Οι νέοι, όπως και όποιοι άλλοι ανεμβολίαστοι, έχουν υποστεί ένα απίστευτης αγριότητας bullying από τα ΜΜΕ και τους δημοσιολογούντες της κυβέρνησης επειδή εκφράζουν τις αμφοβολίες τους για τα εμβόλια και επειδή αντιδρούν στην κυβερνητική γραμμή για την υποχρεωτικότητά τους.
Και ξαναερχόμαστε στον Στέφανο Τσιτσιπά.

Από αθλητής πρότυπο, εχθρός του συστήματος που πρέπει να του πάρουν τις χορηγίες!

Η περίπτωση του Στέφανου Τσιτσιπά που από την μία στιγμή στην άλλη έγινε το παράδειγμα αθλητή προς αποφυγή, συνιστά άλλη μία κυβερνητική αστοχία.
Διότι για την κυβέρνηση, «όποιος δεν συμφωνεί μαζί μας είναι εχθρός μας», αλλά εάν συμφωνεί μαζί μας και ασπάζεται τον υποχρεωτικό εμβολιασμό είναι παράδειγμα προς μίμηση και αθλητής πρότυπο.
Ακούστηκαν απίστευτα πράγματα.
Ακόμα και ότι πρέπει οι χορηγοί του να αναστείλουν τις χορηγίες του επειδή δεν έχει εμβολιαστεί. Κάποιοι άλλοι σε συμπαιγνία με γνωστούς καθηγητές και λοιμωξιολόγους, ζητούσαν δημοσίως από τον Στέφανο Τσιτσιπά να ανακαλέσει και να υποστηρίξει το εμβολιαστικό πρόγραμμα της κυβέρνησης.
Άλλοι προσπαθούν να ρίξουν πάνω στον Στέφανο Τσιτσιπά ότι 2 στους 3 νέους δεν θέλουν να εμβολιαστούν, επειδή έχει μεγάλη επίδραση στους νέους.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εξέφρασε αυτό που πιστεύει ένας σημερινός μέσος νέος – Δεν είναι αρνητής ούτε συνωμοσιολόγος

Μα ο Στέφανος Τσιτσιπάς εξέφρασε μία επιφύλαξη που την έχουν εκφράσει ακόμα και αυτοί που πήγαν και εμβολιάστηκαν. Και είναι συνταγματικό του δικαίωμα να εκφράζει αυτή την επιφύλαξη όπως είναι δικαίωμά του να μην εμβολιαστεί για τους δικούς τους λόγους.
Ούτε αρνητής της πανδημίας είναι, ούτε αρνητής των εμβολίων γενικά, ούτε κατέβασε τρελές απόψεις για αλλοίωση του dna, για μικροτσίπ και άλλες θεωρίες συνομωσίας. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ένας αθλητής παγκόσμιας κλάσης με εκατομμύρια στον λογαριασμό του.
Δεν περιμένει καμία κρατική επιχορήγηση για να ζήσει.
Ότι έχει κάνει, το έχει κάνει με την προσωπική του προσπάθεια όπως και των γονιών του.
Προπονείται καθημερινά και ο προγραμματισμός της μέρας του κινείται πάνω σε ένα σύγχρονο μοντέλο.
Ο εμβολιασμός και οι παρενέργειες μπορεί να πήγαιναν πίσω τον προγραμματισμό του.
Γι’ αυτό και ζει στο εξωτερικό. Δεν είναι η πρώτη φορά που βάλλεται.
Την προηγούμενη φορά οι εγχώριοι Ταλιμπάν που υπέμειναν 7μηνο lockdown, τον σταύρωσαν επειδή βρέθηκε στο Ντουμπάι για τις διακοπές του ενώ ήταν γνωστό ότι είχε πάει για να προπονηθεί και να δώσει αγώνες.
Δεν έκανε κάτι παράνομο αλλά συμφωνα με τη λογική τους έπρεπε και αυτός να υποστεί το lockdown που υπέστησαν και αυτοί.
Η πραγματικότητα και ο νέος εκπρόσωπος του Μαξίμου Γ.Οικονόμου
Σήμερα, στο κυβερνητικό briefing ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου έκανε ένα λεκτικό ατόπημα για τον Στέφανο Τσιτσιπά που παίρνει μπάλα και όλους τους πολίτες.
Τόνισε ότι αμφισβητείται η ικανότητά του να αξιολογεί την αναγκαιότητα των εμβολιασμών ή αν το εμβόλιο έχει δοκιμαστεί για αρκετό χρονικό διάστημα.
Μα Κύριε Εκπρόσωπε, αποτελεί αντικειμενική αλήθεια ότι το εμβόλιο δεν έχει δοκιμαστεί για μεγάλο διάστημα και την αναγκαιότητα των εμβολιασμών την αξιολογεί η ίδια η πραγματικότητα.
Το Ισραήλ, το πιο εμβολιασμένο κράτος στον κόσμο επιστρέφει στα lockdown και στην αύξηση των θανάτων.

Μαξιμιλιανός
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης