Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γαϊτάνης (ΝΔ): Μοναδικό μας όπλο ο εμβολιασμός – Πολύ μεταδοτική η μετάλλαξη Delta

Γαϊτάνης (ΝΔ): Μοναδικό μας όπλο ο εμβολιασμός – Πολύ μεταδοτική η μετάλλαξη Delta
Διττός ο στόχος των μέτρων που θα ανακοινωθούν σήμερα υπογράμμισε ο εκπρόσωπος της ΝΔ
Σχετικά Άρθρα

Τη θέση πως ο εμβολιασμός είναι το μοναδικό όπλο κατά της covid διατύπωσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης, ο οποίος αναφέρθηκε στα μέτρα που θα ανακοινώσει σήμερα η κυβέρνηση.
Όπως είπε, τα μέτρα έχουν διττό στόχο.
«Αφενός να προφυλάξουν την υγεία των συμπολιτών μας, ακόμα και αυτών που δεν έχουν εμβολιαστεί και αφετέρου να δείξουν ότι αν θέλει κανείς να επανέλθει στην κανονικότητα πρέπει να ακολουθήσει συγκεκριμένο δρόμο» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Γαϊτάνης, τονίζοντας σχετικά με τον εμβολιασμό ότι κανένας πολίτης δεν είναι ανενημέρωτος.
«Ο εμβολιασμός είναι θέμα πρωτίστως επιστημονικό και όχι πολιτικό.
Εμβολιαζόμαστε γιατί αυτό προστάζουν οι επιστήμονες, γιατί είναι το μοναδικό όπλο που έχουμε για να αναχαιτίσουμε τον ιό» υποστήριξε ο κ.Γαϊτάνης, ο οποίος επεσήμανε πως η μετάλλαξη Δέλτα είναι πολύ μεταδοτική, με αποτέλεσμα όσοι δεν εμβολιαστούν να έχουν πρόβλημα τους επόμενους μήνες.
Επισήμανε δε ότι τα στοιχεία δείχνουν ότι από τις αρχές Αυγούστου μέχρι σήμερα, ο αριθμός των διασωληνωμένων συμπολιτών μας έχει αυξηθεί κατά 81%, ενώ έχει αυξηθεί και η διάδοση της νόσου στις ηλικίες μέχρι 17 ετών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης