Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: Ας με καταριούνται, αλλά ας εμβολιαστούν - Στην Αριστερά, οι κυριότεροι εκπρόσωποι αντιεβολιαστών

Γεωργιάδης: Ας με καταριούνται, αλλά ας εμβολιαστούν -  Στην Αριστερά, οι κυριότεροι εκπρόσωποι αντιεβολιαστών
Ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε πως δεν μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτή την κρίσιμη ώρα να υποκρίνεται ότι δεν ακούει ή τι κάνει ο κ. Πολάκης
Σχετικά Άρθρα
Τα βέλη του κατά του ΣΥΡΙΖΑ εκτόξευσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή τις δηλώσεις του Παύλου Πολάκη για τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού και τα νέα μέτρα.
«Οι κυριότεροι εκπρόσωποι των αντιεβολιαστών είναι στην Αριστερά» δήλωσε μιλώντας στο Open, ενώ τόνισε πως ο κ. Πολάκης, «έχει ανακηρύξει τον εαυτό του άτυπο επικεφαλής του αντιεμβολιαστικού κινήματος».

Παράλληλα, ο υπουργός Ανάπτυξης έκανε λόγο για έλλειμμα ενημέρωσης ενώ υποστήριξε πως δέχεται απειλές.

Η επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ για το αντιεμβολιαστικό κίνημα

Ειδικότερα, απαντώντας στις επικρίσεις του ΣΥΡΙΖΑ ότι αρκετοί βουλευτές της ΝΔ δεν έχουν εμβολιαστεί, ο υπουργός Ανάπτυξης έστρεψε τα πυρά του στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή τις πρόσφατες τοποθετήσεις του Παύλου Πολάκη για τα εμβόλια, κατηγορώντας τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας ότι έχει «ανακηρύξει τον εαυτό του άτυπο επικεφαλής του αντιεμβολιαστικού κινήματος στη χώρα μας».
«Δεν υπάρχει κατά τη γνώση μου κάποιος βουλευτής της ΝΔ που να μην έχει εμβολιαστεί. Αυτό που συμβαίνει με τον κ. Πολάκη, είναι αδύνατον ο ΣΥΡΙΖΑ να υποκρίνεται πως δεν το βλέπει.
Ο κ. Πολάκης έχει ανακηρύξει τον εαυτό του άτυπο επικεφαλής του αντιεμβολιαστικού κινήματος μαζί με τον Κυριάκο Βελόπουλο. Και εδώ υπάρχει ένα πολιτικό χαρακτηριστικό πολύ ενδιαφέρον. Εάν δείτε όλες τις έρευνες της κοινής γνώμης παγκοσμίως, το αντιεμβολιαστικό κίνημα στις ΗΠΑ, την Αγγλία, τη Γερμανία, είναι σε ποσοστό 80-90% στο χώρο της άκρας δεξιάς.
Στην Ελλάδα έχουμε ένα πρωτοφανές φαινόμενο. Οι κυριότεροι εκπρόσωποι των αντιεβολιαστών είναι στην Αριστερά. Είναι ο Πολάκης, είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτή την κρίσιμη ώρα να υποκρίνεται ότι δεν ακούει ή τι κάνει ο κ. Πολάκης», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

«Δέχομαι απειλές»

Παράλληλα, ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε πως δέχεται απειλές.
«Μου στέλνουν βρισιές, σχόλια, κατάρες.
Θέλω να πω στους ανεμβολίαστους συμπολίτες μας πως ας με καταριούνται, αλλά ας εμβολιαστούν.
Διότι είμαστε σε ένα πολύ κομβικό σημείο.
Οι χώρες της Βόρειας Ευρώπης, οι χώρες της Δύσης, πλησίασαν σε τεράστια ποσοστά εμβολιασμού σε ηλικίες άνω των 18 ετών. Αυτό σημαίνει πως αυτές οι χώρες δεν θα έχουν πανδημία», είπε χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης