Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ: Η ΝΔ καλύπτει την πρωτοφανή χυδαιότητα του Καλλιάνου - Πάει πολύ να διεκδικεί συγχαρητήρια για το metoo

ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ: Η ΝΔ καλύπτει την πρωτοφανή χυδαιότητα του Καλλιάνου - Πάει πολύ να διεκδικεί συγχαρητήρια για το metoo
Σφοδρή αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ με αφορμή  τις αναρτήσεις του Γ. Καλλιάνου
Σχετικά Άρθρα

Αντιπαράθεση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ και ΝΔ ξέσπασε με φόντο τις πρόσφατες αναρτήσεις του βουλευτή της ΝΔ, Γ. Καλλιάνου, για την υπόθεση Σεμέδο και την ανήλικη που κατήγγειλε τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.
Η αρχή έγινε με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, Νάσο Ηλιόπουλο, ο οποίος δήλωσε ότι «ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να τον διαγράψει άμεσα», με τη ΝΔ να απαντά ότι «η ανάρτηση του βουλευτή Γιάννη Καλλιάνου ήταν λάθος. Το αναγνώρισε και ο ίδιος γι' αυτό και την κατέβασε και έκανε, νέα, διευκρινιστική ανάρτηση».
«Η ΝΔ με την ανακοίνωση της καλύπτει την πρωτοφανή χυδαιότητα του βουλευτή της κ. Καλλιάνου. Δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά», απάντησε ακολούθως στη Νέα Δημοκρατία ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.
«Πάει πολύ όμως να διεκδικεί και συγχαρητήρια η ΝΔ για το metoo. Η προσπάθεια να θαφτεί η υπόθεση του εκλεκτού των Μητσοτάκη - Μενδώνη κ. Λιγνάδη είναι πολύ πρόσφατη για να κάνουν πως την ξεχνούν», κατέληξε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τι προηγήθηκε - Οι ανακοινώσεις ΝΔ και Ηλιόπουλου

Της ανακοίνωσης του ΣΥΡΙΖΑ, προηγήθηκε η απάντηση της ΝΔ στον Ν. Ηλιόπουλο.
«Η ανάρτηση του βουλευτή Γιάννη Καλλιάνου ήταν λάθος. Το αναγνώρισε και ο ίδιος γι' αυτό και την κατέβασε και έκανε, νέα, διευκρινιστική ανάρτηση. Τα στελέχη της ΝΔ δεν συμπεριφέρονται όπως εκείνα του ΣΥΡΙΖΑ και αυτή είναι η διαφορά μας», τόνισε  η Νέα Δημοκρατία, απαντώντας στον εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Ν. Ηλιόπουλο.
Η ΝΔ ανέφερε στην ανακοίνωσή της ότι «από την αρχή έχει πάρει σαφή θέση για τα ζητήματα σεξουαλικών εγκλημάτων».
Όπως σημείωσε  η ΝΔ, «επί των ημερών μας ξεκίνησε να ξετυλίγεται το κουβάρι του #metoo. Σε αντίθεση με ότι συνέβαινε στο πρόσφατο παρελθόν, είναι καθήκον της Πολιτείας να προστατεύει τα θύματα βιασμού, τα οποία πρέπει να έχουν την έμπρακτη συμπαράσταση όλων μας. Η Πολιτεία πρέπει να μεριμνά για την πρόληψη και αποτροπή τέτοιων απάνθρωπων εγκλημάτων και οι ένοχοι να τιμωρούνται αυστηρά όπως προβλέπει ο νόμος».
«Η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να προσδώσει στο κόμμα μας άλλες απόψεις, απλώς πέφτουν στο κενό και αναδεικνύουν την πολιτική του αδυναμία», κατέληξε η ΝΔ.

Θέμα διαγραφής Καλλιάνου έθεσε ο Ηλιόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ)

Τη διαγραφή του βουλευτή της ΝΔ, Γιάννη Καλλιάνου, για την ανάρτησή του σχετικά με την ανήλικη που κατήγγειλε ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, ζήτησε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος.
Ο κ. Ηλιόπουλος σε δήλωσή του τόνισε πως «έχουν περάσει δύο μέρες από την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω της αρμόδιας Τομεάρχη του ζήτησε από τον κ. Μητσοτάκη και τη ΝΔ να τοποθετηθούν για την εμετική ανάρτηση του βουλευτή Καλλιάνου. Δύο μέρες αρνούνται να το πράξουν και σιωπούν. Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να τον διαγράψει άμεσα. Αν δεν το πράξει δείχνει στον ελληνικό λαό ότι υιοθετεί μέχρι κεραίας την απαράδεκτη ανάρτηση του βουλευτή».
«Η χυδαία επίθεση Καλλιάνου δεν αφορά μόνο σε μια ανήλικη που προχώρησε σε μία βαρύτατη καταγγελία, ταυτόχρονα προσβάλει τα θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης και βιασμού», κατέληξε ο κ. Ηλιόπουλος.

Οι αναρτήσεις Καλλιάνου

Ο Γ. Καλλιάνος σε ανάρτησή του που πλέον έχει κατέβει από τον .λογαριασμό του, ανέφερε:
kall1.JPG
Μετά τη θύελλα αντιδράσεων, ο Γ. Καλλιάνος, αφού κατέβασε την προηγούμενη- την παραπάνω - προχώρησε σε νέα ανάρτηση:
kall2.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης