Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: Θα έρθουν αυξήσεις, θα έχουν παροδικό χαρακτήρα – Εξετάζουμε μέτρα

Γεωργιάδης: Θα έρθουν αυξήσεις, θα έχουν παροδικό χαρακτήρα – Εξετάζουμε μέτρα
Ανακοινώσεις θα γίνουν στη ΔΕΘ από τον πρωθυπουργό υποστήριξε ο κ.Γεωργιάδης
Σχετικά Άρθρα
Τη θέση πως θα υπάρξουν αυξήσεις από τη στιγμή που υπάρχει παγκόσμια αύξηση όλων των τιμών, από τα ναύλα μέχρι τις πρώτες ύλες, διατύπωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.
Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ ο κ.Γεωργιάδης συνέστησε ψυχραιμία, αναφέροντας πως το αναμενόμενο κύμα ανατιμήσεων είναι ένα φαινόμενο που αντιμετωπίζουν και θα αντιμετωπίσουν όλα τα κράτη.
«Θα έρθουν αυξήσεις από τη στιγμή που υπάρχει παγκόσμια αύξηση όλων των τιμών, από τα ναύλα και μέχρι τις πρώτες ύλες.
Η άποψη που επικρατεί είναι ότι δεν θα είναι διαρκές, θα έχει κάποια παροδικά χαρακτηριστικά που έχουν να κάνουν με την ομαλοποίηση της αγοράς μετά τις καραντίνες.
Το παρακολουθούμε» είπε ο κ.Γεωργιάδης, επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση εξετάζει μέτρα και ότι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν στη ΔΕΘ από τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη.

Η οικονομία πάρει πάρα πολύ καλά

«Η κυβέρνηση θα εξετάσει διαφόρων ειδών μέτρα, με προσοχή.
Δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις» είπε ο κ.Γεωργιάδης, ο οποίος προανήγγειλε την ανακοίνωση αύριο των αποτελεσμάτων της ΕΛΣΤΑΤ για το β' τρίμηνο, τα οποία εκτίμησε πως θα είναι «εξαιρετικά καλά».
«Ο τουρισμός έκανε εκπληκτική εμφάνιση, η πρωτογενής παραγωγή, η μεταποίηση, οι εξαγωγές στο τρίμηνο έκαναν ρεκόρ τον Αύγουστο.
Η οικονομία πάει πάρα πολύ καλά και θα πάει πολύ καλύτερα» σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης