Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΥΠΕΞ: Αλληλέγγυοι στο πλευρό των Αμερικανών, τιμούμε τη μνήμη των θυμάτων της 11ης Σεπτεμβρίου – Δηλώσεις Δένδια, Βαρβιτσιώτη

ΥΠΕΞ: Αλληλέγγυοι στο πλευρό των Αμερικανών, τιμούμε τη μνήμη των θυμάτων της 11ης Σεπτεμβρίου – Δηλώσεις Δένδια, Βαρβιτσιώτη
Οι αναρτήσεις των Ν. Δένδια και Μ. Βαρβιτσιώτη

«Σήμερα, στεκόμαστε αλληλέγγυοι στο πλευρό των Αμερικανών φίλων και συμμάχων μας και τιμούμε τη μνήμη των θυμάτων των ειδεχθών τρομοκρατικών επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου» τονίζει σε μήνυμα, μέσω Twitter, το Υπουργείο Εξωτερικών.
«Είκοσι χρόνια μετά παραμένουμε ενωμένοι στο συλλογικό καθήκον υπεράσπισης της ελευθερίας και της δημοκρατίας», προσθέτει το Υπουργείο Εξωτερικών.
ΥΠΕΧ.JPG

Δένδιας για 11η Σεπτεμβρίου: Οι Έλληνες δεν ξεχνάμε τα χιλιάδες θύματα και τις οικογένειές τους

«Στεκόμαστε διαχρονικά στο πλευρό των εταίρων και συμμάχων στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας» υπογραμμίζει σε μήνυμά του για τη συμπλήρωση 20 ετών από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις ΗΠΑ την 11η Σεπτεμβρίου του 2001, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.
Ο κ. Δένδιας σε ανάρτησή του στο Twitter σημειώνει πως «20 χρόνια από τα τρομοκρατικά χτυπήματα στις ΗΠΑ που συγκλόνισαν την παγκόσμια κοινότητα. Οι Έλληνες δεν ξεχνάμε τα χιλιάδες θύματα και τις οικογένειές τους. Στεκόμαστε διαχρονικά στο πλευρό των εταίρων και συμμάχων στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας».
δενδιασ_1.JPG

Βαρβιτσιώτης για 11η Σεπτεμβρίου

Με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από τα τραγικά γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου, η σημερινή μέρα αποτελεί μέρα μνήμης και τιμής εκείνων που χάθηκαν και εκείνων που έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.
«Αλλά και μια μέρα επαγρύπνησης στη μάχη κατά της διεθνούς τρομοκρατίας» προσθέτει.
varvb.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης