Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ελληνική Λύση: Οι λόγοι που δεν θα εκπροσωπηθεί το κόμμα στην 85η ΔΕΘ

Ελληνική Λύση: Οι λόγοι που δεν θα εκπροσωπηθεί το κόμμα στην 85η ΔΕΘ
"Στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης δεν έχουν θέση πολιτικά ψεύδη, πολιτικές υποσχέσεις και "πολιτικάντικες" συμπεριφορές δεκαετιών", τονίζει η Ελληνική Λύση

«H Ελληνική Λύση συνεπής στην πάγια θέση της ότι η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης συνιστά ένα επιχειρηματικό και οικονομικό γεγονός, για ακόμη μία χρονιά δεν θα παρευρεθεί», σημειώνει σε σχετική του ανακοίνωση το κόμμα.
Εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν θα εκπροσωπηθεί στην 85η ΔΕΘ, η Ελληνική Λύση αναφέρει σε ανακοίνωσή της πως «δεν μπορούμε να γίνουμε συμμέτοχοι και συνένοχοι σε ένα διαρκές έγκλημα κατά της πόλης. Τα συνήθη ψέματα των πολιτικών που έρχονται στη Θεσσαλονίκη, δημιουργούν τεράστια προβλήματα και προκαλούν τις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες πολιτών για κάθε θέμα που ταλανίζει την Ελλάδα και τους Έλληνες».
Ακόμη, επισημαίνει ότι «στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης δεν έχουν θέση πολιτικά ψεύδη, πολιτικές υποσχέσεις και "πολιτικάντικες" συμπεριφορές δεκαετιών.
«Σαφώς και θα πρέπει όλοι οι Έλληνες να επισκεφτούν τους χώρους της Εκθέσεως. Ως επιτηδευματίες, ως ενεργά μέλη του οικονομικού γίγνεσθαι, ως πολίτες και όχι ως "πολιτικάντηδες"», καταλήγει η Ελληνική Λύση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης