Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επίσκεψη Μητσοτάκη στο περίπτερο του ΕΒΕΑ στην 85η ΔΕΘ

Επίσκεψη Μητσοτάκη στο περίπτερο του ΕΒΕΑ στην 85η ΔΕΘ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο του ΕΒΕΑ, Γ. Μπρατάκο, επισκέφτηκε το περίπτερο του Επιμελητηρίου

Το περίπτερο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) στην 85η ΔΕΘ επισκέφτηκε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου, Γ.  Μπρατάκο.
Ο Κ. Μητσοτάκης το Σάββατο 11/9 κατά την επίσκεψή του στο περίπτερο του Επιμελητηρίου, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με νέες και νέους επιχειρηματίες νεοφυών επιχειρήσεων που φιλοξενούνται στη θερμοκοιτίδα του κέντρου ανάπτυξης επιχειρηματικότητας του ΕΒΕΑ.
Σημειώνεται ότι η ΘΕΑ αποτελεί μία από τις σημαντικότερες πρωτοβουλίες για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και εστιάζει στην υποστήριξη πρωτοπόρων επιχειρηματικών ιδεών με ισχυρή εξωστρέφεια.
Ο κ. Μπρατάκος ενημέρωσε τον πρωθυπουργό τόσο για τις δυνατότητες και τις υπηρεσίες που παρέχει η θερμοκοιτίδα, όσο και για το όραμα του ΕΒΕΑ αναφορικά με την μετεξέλιξή της σε ένα ολοκληρωμένο hub, που θα προωθεί την καινοτομία και τη νεοφυή επιχειρηματικότητα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης