Τελευταία Νέα
Πολιτική

Έλληνες: Μεγαλειώδης συγκέντρωση στη ΔΕΘ – Γιατί διέκοψαν την ομιλία Κασιδιάρη

Έλληνες: Μεγαλειώδης συγκέντρωση στη ΔΕΘ  – Γιατί διέκοψαν την ομιλία Κασιδιάρη
Κατασταλτική επιχείρηση για να διακοπεί η ομιλία Κασιδιάρη

Με μία μεγαλειώδη εκδήλωση και πορεία το εθνικό κόμμα Έλληνες απάντησε στην καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης και έστειλε μήνυμα εθνικής αντίστασης από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Θεσσαλονίκη, αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος
«Οι ομιλίες του Ηλία Κασιδιάρη και στελεχών από τη Βόρεια Ελλάδα εξύψωσαν το ηθικό των συγκεντρωμένων και στη συνέχεια πορεύτηκαν δυναμικά μέχρι τον αστυνομικό φραγμό έξω από το Βελλίδειο.
Την ίδια ώρα ο πανικός της καταρρέουσας κυβέρνησης εκδηλώθηκε με νέες αντισυνταγματικές εκτροπές και σπασμωδικές κινήσεις.

Διακόπηκε η ομιλία Κασιδιάρη

Στις φυλακές υψίστης ασφαλείας με άνωθεν εντολή κατευθείαν από το Μαξίμου διακόπηκε παράνομα η ομιλία του Ηλία Κασιδιάρη και πραγματοποιήθηκε κατασταλτική επιχείρηση από ειδική ομάδα με γκλομπς, ασπίδες, μάσκες, κράνη και χειροπέδες», σημειώνεται στην ανακοίνωση.
«Φυσικά κανένα αποτέλεσμα δεν είχαν αυτές οι άθλιες επιχειρήσεις εκφοβισμού και στέρησης ελευθερίας του λόγου.
Η φωνή του Ηλία Κασιδιάρη γίνεται ακόμα πιο δυνατή και εκφράζει την Αλήθεια καθοδηγώντας εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες.
Στην επόμενη εκπομπή του καναλιού μας τις προσεχείς ημέρες θα αναλυθούν διεξοδικά αυτά τα γεγονότα, που αποδεικνύουν τον πανικό και τον παροξυσμό Μητσοτάκη απέναντι στη ραγδαία άνοδο του Εθνικού Κόμματος Έλληνες», αναφέρεται στην ανακοίνωση.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης