Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πλεύρης: Δεν θα υπάρξουν πρόσθετα πιεστικά μέτρα για τους ανεμβολίαστους

Πλεύρης: Δεν θα υπάρξουν πρόσθετα πιεστικά μέτρα για τους ανεμβολίαστους
Μπορεί να υπάρξει μεγαλύτερο καθεστώς ελευθερίας για τους εμβολιασμένους είπε ο κ.Πλεύρης
Σχετικά Άρθρα

Τη θέση πως δεν πρόκειται να υπάρξουν πρόσθετα πιεστικά μέτρα για τους ανεμβολίαστους και ότι αυτό που εξετάζεται είναι να υπάρξει μεγαλύτερο καθεστώς ελευθερίας για τους εμβολιασμένους διατύπωσε ο υπουργός Υγείας, Θ. Πλεύρης.
Σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του Open ο κ.Πλεύρης είπε πως οι ανακοινώσεις θα γίνουν σήμερα στις 15:00, τονίζοντας ότι δεν θα υπάρχει πακέτο αυστηροποίησης του πλαισίου για τους ανεμβολίαστους.
«Δεν πρόκειται να υπάρξουν πρόσθετα πιεστικά μέτρα για τους ανεμβολίαστους.
Το ξεκαθαρίζω.
Δεν είναι φιλοσοφία ότι κάποιοι ευνοούνται και κάποιοι δεν ευνοούνται.
Τα μέτρα που υπάρχουν και για τους ανεμβολίαστους είναι επαρκή.
Αλλά εκεί που βρίσκονται εμβολιασμένοι μπορεί να υπάρξει μεγαλύτερο καθεστώς ελευθερίας που θα αποτυπωθεί στις 15:00 που έχουμε συνέντευξη Τύπου», είπε ο κ.Πλεύρης.
Όπως υποστήριξε, «όπου υπάρχουν περιοχές ή χώροι στους οποίους βρίσκονται μόνο εμβολιασμένοι θα πρέπει να υπάρχει μία μεγαλύτερη φιλοσοφία να έχει ο άνθρωπος αυτός περισσότερο κανονικότητα».
«Από εκεί και πέρα στις μεικτές περιοχές, στους μεικτούς χώρους όχι τιμωρητικά για τους ανεμβολίαστους, εχθρός δεν είναι ο ανεμβολίαστος, να το ξεκαθαρίσουμε.
Εχθρός είναι ο κορωνοϊός.
Ο ανεμβολίαστος κινδυνεύει περισσότερο από τον εμβολιασμένο.
Σε αυτούς τους χώρους θα παραμείνουν μέτρα και θα επιχειρήσουμε όσο το δυνατόν πιο απλοποιημένα μέτρα» είπε ο κ.Πλεύρης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης