Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ηλιόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Σε ποιον απαντά ο Δένδιας; - Δεν είπαμε ποτέ ότι υποδύεται τον αρχηγό της ΝΔ

Ηλιόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Σε ποιον απαντά ο Δένδιας; - Δεν είπαμε ποτέ ότι υποδύεται τον αρχηγό της ΝΔ
Κατανοητός ο εσωκομματικός εκνευρισμός της ΝΔ, αλλά δεν είναι δικό μας πρόβλημα αναφέρει ο κ.Ηλιόπουλος
Σχετικά Άρθρα

Το ερώτημα σε ποιον απαντάει ο κ.Δένδιας θέτει ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Ηλιόπουλος αναφερόμενος στις σημερινές αναρτήσεις του υπουργού Εξωτερικών για το ότι ήταν σε πλήρη συνεννόηση με τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη για την υπόθεση της διαγραφής του βουλευτής Κ. Μπογδάνου.
«Σε ποιον απαντάει άραγε ο κ. Δένδιας;
Εμείς, σε αντίθεση με τον κ. Γεωργιάδη, ουδέποτε υποστηρίξαμε ότι υποδύεται τον αρχηγό της ΝΔ.
Είναι κατανοητός ο εσωκομματικός εκνευρισμός της ΝΔ, αλλά δεν αποτελεί δικό μας πρόβλημα» αναφέρει σε ανάρτηση του στο Facebook ο κ.Ηλιόπουλος.

Η δήλωση Δένδια

«Κατανοώ την ανάγκη (κατ’ εξοχήν) του ΣΥΡΙΖΑ, λόγω απόλυτης ένδειας πολιτικής πρότασης, να προσπαθεί να οικοδομήσει μία εικόνα διαφοροποίησής μου από τον Πρωθυπουργό, σε μία σειρά θεμάτων.
Καθιστώ σαφές, άπαξ και διά παντός:
Ως Υπουργό Εξωτερικών με επέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Την κυβέρνησή του εκπροσωπώ και στο εξωτερικό και στο εσωτερικό, όπως τονίζω σε κάθε ευκαιρία.
Οι ενέργειές μου είναι το προϊόν της στενής και ειλικρινούς συνεργασίας μου μαζί του και η ισχυρή προσήλωσή μου στην επιτυχία των κυβερνητικών στόχων είναι δεδομένη» ανέφερε σε αναρτήσεις του στο twitter ο κ.Δένδιας.

Γεωργιάδης: Η ΝΔ έχει πρόεδρο

Είχε προηγηθεί η τοποθέτηση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος αφού υποστήριξε πως ήταν ορθή η διαγραφή του Κ. Μπογδάνου, είχε τονίσει ότι «η ΝΔ έχει πρόεδρο»
«Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας πήρε μια απόφαση σωστή.
Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι ο κ. Μπογδάνος – φίλος μου, τον συμπαθώ και πολύ - νομίζω έκανε πολύ μεγάλο λάθος.
Σε μια εβδομάδα όπου πρέπει να κυριαρχήσει στην πολιτική ζωή η συμφωνία με την Γαλλία η αμυντική συμφωνία και δευτερευόντως οι φρεγάτες και η ενίσχυση της Ελλάδος σε τέτοιο μεγάλο βαθμό αποφάσισε ο κ. Μπογδάνος για λόγους που εγώ δεν γνωρίζω να αλλάξει την ατζέντα και να κάνει αυτό που έκανε χθες στη Βουλή», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης