Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεννηματά από τη Ρόδο: Να τρέξουν γρήγορα τα αντιπλημμυρικά έργα στην Εύβοια - Ανεπαρκή τα μέτρα για την ακρίβεια

Γεννηματά από τη Ρόδο: Να τρέξουν γρήγορα τα αντιπλημμυρικά έργα στην Εύβοια - Ανεπαρκή τα μέτρα για την ακρίβεια

"H κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν ενδιαφέρεται για τους πολλούς. Φτιάχνει μια Ελλάδα για λίγους", τόνισε η Φ. Γεννηματά

Την συμπαράστασή της στους κατοίκους της Βόρειας Εύβοιας που πλήττονται για δεύτερη φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα εξέφρασε από τη Ρόδο η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φ. Γεννηματά, τονίζοντας ότι «θα πρέπει να τρέξουν πολύ γρήγορα τα αντιπλημμυρικά έργα και στην Εύβοια αλλά και σε όλες τις πυρόπληκτες περιοχές».
Η κα Γεννηματά σε δήλωσή της σημείωσε ακόμη ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή την στιγμή που πλήττει τα νοικοκυριά τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τους αγρότες σε ολόκληρη την Ελλάδα είναι η ακρίβεια.
Όπως είπε, «η ακρίβεια για την οποία μέχρι σήμερα η κυβέρνηση παίρνει προσωρινά και ανεπαρκή μέτρα. Δεν φτάνουν. Χρειάζεται άμεσα να αυξηθεί ο κατώτερος μισθός στα 751 ευρώ, χρειάζονται έλεγχοι από τις αρμόδιες αρχές για να χτυπήσουμε την αισχροκέρδεια και χρειάζεται να μειώσουμε πριν από όλα το ΦΠΑ στα τρόφιμα, στον φόρο κατανάλωσης, στα καύσιμα για να μπορέσουμε να στηρίξουμε τα νοικοκυριά. Είναι φανερό ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν ενδιαφέρεται για τους πολλούς. Φτιάχνει μια Ελλάδα για λίγους».
Τέλος, αφού ανέφερε πως «η χώρα χρειάζεται μια νέα αλλαγή που μόνο το «Κίνημα Αλλαγής» μπορεί να κάνει πράξη», κάλεσε κάλεσε τους προοδευτικούς πολίτες να δώσουν δυναμικά το παρών στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ στις 5 Δεκεμβρίου για να ενδυναμώσουν το κίνημα και να ενισχύσουν την προσπάθεια για μια νέα αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος.
«Καλώ όλους τους προοδευτικούς πολίτες στις 5 Δεκέμβρη να ψηφίσουν για το Κίνημα Αλλαγής, να το ενδυναμώσουν, να το ενισχύσουν για να μπορέσουμε να κάνουμε πράξη την νέα αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος», είπε χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης