Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ηλιόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Και οι μακεδονομάχοι χρειάζονται τις απευθείας αναθέσεις τους

Ηλιόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Και οι μακεδονομάχοι χρειάζονται τις απευθείας αναθέσεις τους
ΜΜΕ που τάσσονται κατά του εμβολιασμού, ενισχύθηκαν από τη λίστα Πέτσα είπε ο κ.Ηλιόπουλος
Σχετικά Άρθρα
Τη θέση πως και οι «μακεδονομάχοι» χρειάζονται τις απευθείας αναθέσεις τους διατύπωσε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος αναφερόμενος στο δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών για τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη.
«Ο κ. Γεωργιάδης έκανε μία απευθείας ανάθεση σε εταιρεία δημοσκοπήσεων που έχει προνομιακή σχέση με τον κουμπάρο του.
Αυτή η ενέργεια, για την τεράστια πλειοψηφία του ελληνικού λαού που ο κ. Γεωργιάδης έχει κάνει σπορ να προσβάλλει, είναι εξαιρετικά προκλητική», υπογράμμισε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ. Ηλιόπουλος, ο οποίος κάλεσε τη ΝΔ να στηρίξει στη Βουλή την πρόταση για σύσταση εξεταστικής, με επίκεντρο τη λίστα Πέτσα και τις προνομιακές σχέσεις που φέρεται να έχει η δημοσκοπική εταιρεία OpinionPoll με την κυβέρνηση.
«Ειδικά για την OpinionPoll είχαμε ζητήσει έλεγχο από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας από τη Βουλή, μια διαδικασία που η ΝΔ μπλόκαρε», είπε ο κ.Ηλιόπουλος.
«Είναι ενδεικτικό πως από τη λίστα Πέτσα, που υποτίθεται ότι αφορούσε καμπάνια υπέρ της δημόσιας υγείας, πήραν χρήματα κανάλια που μιλούσαν ανοιχτά κατά του εμβολιασμού και έδιναν συμβουλές στους πολίτες να μην φοράνε μάσκα – περιφερειακά μέσα, φίλοι του κ. Γεωργιάδη» τόνισε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Πυρά για οικονομία

«Την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ δημιουργήθηκαν περισσότερες από 400.000 νέες θέσεις εργασίας, οι οποίες κατά το 70% ήταν πλήρους απασχόλησης.
Την ίδια περίοδο υπήρξε ρεκόρ ξένων άμεσων επενδύσεων και εξαγωγών.
Αντίθετα σήμερα η κυβέρνηση της ΝΔ πανηγυρίζει γιατί δημιουργήθηκαν 80.000 θέσεις εργασίας.
Την ίδια στιγμή περισσότεροι από 100.000 άνεργοι έχουν γίνει οικονομικά ανενεργοί, κάτι που σημαίνει ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν ψάχνουν καν για δουλειά.
Να μιλήσουμε όμως και για την ποιότητα της εργασίας σήμερα.
Να μιλήσουμε για τα απλήρωτα δεκάωρα, για την κατάργηση του οκταώρου, για τη διάλυση της επιθεώρησης εργασίας, για το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στην ευρωζώνη που έχει κατώτατο μισθό χαμηλότερο από αυτόν που είχε το 2010» υποστήριξε ο κ.Ηλιόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης