Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αιχμές Λοβέρδου για Παπανδρέου: Σεβόμαστε το παρελθόν αλλά κοιτάμε το μέλλον του ΚΙΝΑΛ - Δεν ανακαλώ την υποψηφιότητά μου

Αιχμές Λοβέρδου για Παπανδρέου: Σεβόμαστε το παρελθόν αλλά κοιτάμε το μέλλον του ΚΙΝΑΛ - Δεν ανακαλώ την υποψηφιότητά μου
Ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ ξεκαθαρίζει, πως δεν υπάρχει περίπτωση να ανακαλέσει την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του κόμματος
Σχετικά Άρθρα

Αιχμές για τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και την πρόθεσή του να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ αλλά και για τον μεσολαβητικό ρόλο, που έχει αναλάβει, άφησε ο Ανδρέας Λοβέρδος.
Παράλληλα ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ ξεκαθαρίζει, πως δεν υπάρχει περίπτωση να ανακαλέσει την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του κόμματος.
«Θέλω να σας πω κάτι και να το καταλάβετε καλά. Υπακούω μόνο στις θεσμικές αποφάσεις του κόμματος στις οποίες και συμμετέχω με την ψήφο μου ως στέλεχος του κόμματος.
Ο κ. Παπανδρέου, όπως ο κ. Βενιζέλος και ο κ. Σημίτης πρέπει να βοηθήσουν την κυρία Γεννηματά εγγυώμενοι όλοι μαζί οι πρώην αρχηγοί την ενότητα του κόμματος και τη σοβαρότητα των διαδικασιών», δήλωσε από το Καρπενήσι ο κ. Λοβέρδος, προσθέτοντας:
«Άλλος ρόλος κατά τη δική μου γνώμη δεν υπάρχει».

Να τηρήσει τις θεσμικές αποφάσεις

«Όποιος όμως, απευθύνομαι σε όλα τα στελέχη και στον κ.Παπανδρέου, όποιος θέλει να κατέβει, υπάρχουν οι θεσμικές αποφάσεις του κόμματος και να τις τηρήσει.
Δεν υπάρχει κατά τη γνώμη μου κάτι άλλο που μπορώ εγώ να πω.
Θα είμαι υποψήφιος, είμαι ήδη υποψήφιος και όρισα σήμερα εκπρόσωπο μου στα ΜΜΕ μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου τον Σπύρο Καρανικόλα», συμπλήρωσε ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.
Και στη δήλωσή του ο κ. Λοβέρδος κατέληξε λέγοντας: «Είμαι εδώ και θα νικήσουμε.
Στις 5 Δεκεμβρίου το βράδυ θα νικήσουμε.
Το πρωί εκείνης της ημέρας θα κάνει εκλογές το ΚΙΝΑΛ και αν οι πολίτες με προτιμήσουν θα είμαι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ».

Οι διαδοχικές συναντήσεις Παπανδρέου

Νωρίτερα την Κυριακή 17/10/2021 διαδοχικές συναντήσεις είχε ο Γιώργος Παπανδρέου στη Βουλή με τους υποψήφιους για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, Παύλο Γερουλάνο και Παύλο Χρηστίδη.
Στο επίκεντρο βρέθηκε το πώς θα πορευτεί το Κίνημα Αλλαγής, οι διαδικασίες για τις εσωκομματικές εκλογές, αλλά και η ενωτική πορεία της παράταξης προς τις εθνικές εκλογές προκειμένου να έχει το καλύτερο αποτέλεσμα , ενώ ο Γ. Παπανδρέου, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έθεσε θέμα να αποσύρουν τις υποψηφιότητές τους.

Γερουλάνος: Το διακύβευμα είναι η ενότητα της παράταξης

Πάνω από μία ώρα διήρκησε η συνάντηση του Γ. Παπανδρέου με τον Π. Γερουλάνο.
Ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, Π. Γερουλάνος δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι η συζήτηση ήταν εποικοδομητική και «το διακύβευμα είναι η ενότητα της παράταξης».
«Θα ακολουθηθούν οι σωστές διαδικασίες. Σήμερα δεν έχουν αλλάξει τα δεδομένα», είπε ο κ. Γερουλάνος.

Χρηστίδης: Πάντα χαρά μου να μιλάω με τον Γιώργο Παπανδρέου

Ακολούθησε η συνάντηση του Γ. Παπανδρέου με τον Παύλο Χρηστίδη που κράτησε 45 λεπτά.
Ο κ. Χρηστίδης εξερχόμενος της συνάντησης δήλωσε πως «είναι πάντα χαρά μου να μιλάω με τον Γιώργο Παπανδρέου. Ήταν μια εποικοδομητική συζήτηση».
Οι επόμενες επαφές
Η πρωτοβουλία του Γιώργου Παπανδρέου για τη συντεταγμένη και ενωτική πορεία του Κινήματος Αλλαγής προς τις εσωκομματικές εκλογές βρίσκεται σε εξέλιξη.
Υπενθυμίζεται ότι ο Γ. Παπανδρέου συναντήθηκε το Σάββατο 16/10 με τον γραμματέα του ΚΙΝΑΛ, Μανώλη Χριστοδουλάκη και το βράδυ μίλησε, μέσω τηλεδιάσκεψης, με τον Χάρη Καστανίδη και τον Βασίλη Κεγκέρογλου.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης