Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βορίδης για κακοκαιρία «Μπάλλος»: Παρών ο κρατικός μηχανισμός – Δεν είναι αρμοδιότητα μας τα φρεάτια

Βορίδης για κακοκαιρία «Μπάλλος»: Παρών ο κρατικός μηχανισμός – Δεν είναι αρμοδιότητα μας τα φρεάτια
Υπήρξαν μικροζημιές, όχι κάτι φοβερό από το πέρασμα της κακοκαιρίας υποστήριξε ο υπουργός Εσωτερικών
Σχετικά Άρθρα
Τη θέση πως ο κρατικός μηχανισμός ήταν παρών στην αντιμετώπιση της πρόσφατης κακοκαιρίας «Μπάλλος» διατύπωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Μ. Βορίδης.
«Ο κρατικός μηχανισμός ήταν εκεί, υπήρξαν μικροζημιές όχι κάτι φοβερό, απεγκλωβισμοί έγιναν στη Βόρεια Εύβοια.
Υπάρχει όχι επικάλυψη αρμοδιοτήτων, αλλά πολυπλοκότητα στο νομικό πλαίσιο.
Η κεντρική κυβέρνηση δεν έχει αρμοδιότητα να καθορίζουν φρεάτια, εξαρτάται από το δρόμο η αρμοδιότητα» υποστήριξε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Βορίδης.
«Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο να το κάνουμε πιο λειτουργικό.
Αυτή η άσκηση είναι σύνθετη, υπάρχει δουλειά η οποία πρέπει να γίνει» είπε ο κ.Βορίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στην αυξημένη κίνηση στους δρόμου.
«Είναι λογική γιατί έχουμε επιστρέψει σε δραστηριότητες, έχει τελειώσει η τηλεργασία, επανερχόμαστε στην κανονικότητα» επεσήμανε ο κ.Βορίδης, ο οποίος εκτίμησε ότι ο δακτύλιος θα βελτιώσει αρκετά τις συνθήκες.

Τζανακόπουλος: Κατέρρευσε ο κρατικός μηχανισμός

Από την πλευρά του ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Τζανακόπουλος έκανε λόγο για τεράστια καταστροφή και κατάρρευση του κρατικού μηχανισμού που διαρκεί ακόμα.
«Η κυβέρνηση κατηγόρησε την περιφέρεια της Αθήνας γιατί βιώσαμε την τεραστία καταστροφή και κατάρρευση, ενώ ο κ. Πατούλης κατηγορεί την κεντρική κυβέρνηση για μειωμένη χρηματοδότηση και για γραφειοκρατία που υποτίθεται τον εμπόδισε να έχει εργολαβίες για τα φρεάτια το Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο.
Επιτελική αποτυχία και αποτυχία συνολικά» υποστήριξε ο κ.Τζανακόπουλος, ο οποίος έκανε λόγο αβίωτη κατάσταση στους, κάτι που το απέδωσε στη συνολική πολιτική και στην κυβερνητική αποτυχία σε ό,τι αφορά τα ΜΜΕ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης