Τελευταία Νέα
Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Δεν θέλεις κύριε να εμβολιαστείς; Μη σώσεις! Κουράστηκα! - Μου έλεγαν να πάθω καρκίνο

Άδωνις Γεωργιάδης: Δεν θέλεις κύριε να εμβολιαστείς; Μη σώσεις! Κουράστηκα! - Μου έλεγαν να πάθω καρκίνο
«Το μη σώσεις είναι κουβέντα;» του επισήμαναν στο σημείο αυτό, με τον υπουργό να σημειώνει: «Το μη σώσεις είναι λαϊκή έκφραση»

«Δεν θέλεις κύριε να εμβολιαστείς; Μη σώσεις! Τέρμα! Πάμε παρακάτω, η ζωή συνεχίζεται. Όποιος εμβολιαστεί! Τέρμα, εγώ δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο. Κουράστηκα». Είναι ένα μέρος των δηλώσεων που έκανε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενους στους ανεμβολίαστους στη χώρα μας.

Ο Άδωνις Γεωγιάδης μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra, όπου σημείωσε ακόμη ότι ο ίδιος έχει δεχτεί πολλά μηνύματα. «Με βρίζανε, μου στέλνανε email, να πεθάνουν τα παιδιά μου, να πεθάνει η μητέρα μου – έχει πεθάνει η κακομοίρα εδώ και 30 χρόνια – να πάθω καρκίνο…», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Οι δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη

Το απόσπασμα στο 29:50 στο παραπάνω βίντεο…

Ειδικότερα, ο Άδωνις Γεωργιάδης σημείωσε σε κάποιο σημείο της συνέντευξής του: «Θέλω να σας μιλήσω λίγο επί του προσωπικού: Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο προσπάθησα να πείσω τους ανθρώπους να εμβολιαστούν. Με βρίζανε, μου στέλνανε email, να πεθάνουν τα παιδιά μου, να πεθάνει η μητέρα μου – έχει πεθάνει η κακομοίρα εδώ και 30 χρόνια – να πάθω καρκίνο… Οι βρισιές που έχω δεχτεί από τους ανθρώπους που δεν θέλουν να εμβολιαστούν δεν υπάρχουν.

Σας λέω λοιπόν… πλέον προσωπικά κουράστηκα! Δεν θέλεις κύριε να εμβολιαστείς; Μη σώσεις! Τέρμα! Πάμε παρακάτω, η ζωή συνεχίζεται. Όποιος εμβολιαστεί! Τέρμα, εγώ δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο. Κουράστηκα. Δεν υπάρχει το κράτος να κάνει κάτι παραπάνω για αυτό το θέμα. Τα έχει κάνει όλα.

Από εδώ και μπρος ο καθένας έχει την ατομική ευθύνη.Το κράτος δεν θα ξανακλείσει, η αγορά δεν θα ξανακλείσει, δεν θα κλείσουμε τον κόσμο στα σπίτια του. Επειδή κάποιοι δεν θέλουν να εμβολιαστούν. Τελεία και παύλα».

Δεν μπορείς να φανταστείς το bullying που έχω δεχτεί από τους ανθρώπους. Άμα σας δείξω τα μηνύματα θα ντραπείτε για την ανθρώπινη φύση. Λες και εγώ έχω συμφέρον να κάνεις εσύ εμβόλιο… Μη σώσεις!», συνέχισε μετά από λίγο ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Το μη σώσεις είναι κουβέντα;» του επισήμαναν στο σημείο αυτό, με τον υπουργό να σημειώνει: «Το μη σώσεις είναι λαϊκή έκφραση».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης