Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γερουλάνος για εκλογές ΚΙΝΑΛ: Όσο περισσότεροι υποψήφιοι, τόσο καλύτερη η διαδικασία

Γερουλάνος για εκλογές ΚΙΝΑΛ: Όσο περισσότεροι υποψήφιοι, τόσο καλύτερη η διαδικασία
Πρωτίστως πρέπει να έχουμε μια συγκεκριμένη πρόταση για την χώρα υποστήριξε ο κ.Γερουλάνος
Σχετικά Άρθρα

Τη θέση πως όσο περισσότεροι είναι οι υποψήφιοι για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής τόσο καλύτερη θα είναι η εκλογική διαδικασία διατύπωσε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Π. Γερουλάνος.
«Η διεύρυνση του αριθμού των υποψηφίων ανοίγει την συζήτηση και το κοινό στο οποίο απευθυνόμαστε και αυτό είναι πρωτίστως καλό για την δημοκρατία.
Θέλω να πιστεύω ότι η δική μου υποψηφιότητα δεν κανιβαλίζει την πολιτική και θεωρώ ότι στην διαδικασία αυτή πρέπει να επιμείνω να συζητήσουμε για το σήμερα και το αύριο της χώρας» είπε μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ.Γερουλάνος, ο οποίος ερωτηθείς για τις μελλοντικές συνεργασίες του ΚΙΝΑΛ, υπογράμμισε πως όλα είναι θέμα πολιτικής.
«Πρωτίστως πρέπει να έχουμε μια πρόταση συγκεκριμένη για τη χώρα.
Πάνω σε αυτή την πρόταση θα συζητήσουμε.
Να βεβαιωθούμε ότι πάμε προς την ίδια κατεύθυνση με τους συνομιλητές μας» ανέφερε ο κ.Γερουλάνος, ο οποίος σημείωσε πως δεν σταμάτησε ποτέ να ασχολείται με τη πολιτική.

ΠΑΣΟΚ, ΚΙΝΑΛ ή κάτι άλλο;

Ερωτηθείς για το εάν το κόμμα θα πρέπει να ονομάζεται ΠΑΣΟΚ, ΚΙΝΑΛ ή κάτι άλλο, ο κ.Γερουλάνος υποστήριξε ότι, ένα όνομα στην αρχή της διαδικασίας δεν το αλλάζεις.
«Το κάνεις μόνο ως επιστέγασμα μιας πολιτικής διαδρομής.
Πρώτα προσδιορίζονται οι αρχές και οι αξίες, ακολουθεί η δημιουργία καταστατικού , έπεται η εξόρμηση για την εξεύρεση όλων των στελεχών που για μεγάλο χρονικό διάστημα έμειναν στην αδράνεια.
Αφού γίνουν αυτά με επιτυχία και αν χρειάζεται, αλλάζεις το όνομα» υποστήριξε ο κ.Γερουλάνος, ο οποίος ανέφερε:
«Υποστήριξα το ΠΑΣΟΚ και πιστεύω ότι η αλλαγή του ονόματος στο ξεκίνημα θα μας οδηγήσει σε περιπέτειες» επεσήμανε ο κ.Γερουλάνος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης