Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κεραμέως για επίθεση Ρουβίκωνα με τρικάκια στο σπίτι της: Αντιδημοκρατικές πρακτικές δεν μας φοβίζουν

Κεραμέως για επίθεση Ρουβίκωνα με τρικάκια στο σπίτι της: Αντιδημοκρατικές πρακτικές δεν μας φοβίζουν
Τρικάκια πέταξαν αργά το βράδυ του Σαββάτου 23/10 έξω από το σπίτι της υπουργού Παιδείας, Ν. Κεραμέως, μέλη του Ρουβίκωνα

«Αντιδημοκρατικές πρακτικές από κάποιους με καλυμμένα πρόσωπα δεν μας φοβίζουν», τόνισε σε ανάρτηση στο twitter η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, μετά την επίθεση μελών του Ρουβίκωνα έξω από το σπίτι της.
Η κα Κεραμέως ανέφερε ότι «η παιδεία αλλάζει. Όπως ζητά η κοινωνία και όπως αξίζουν τα παιδιά μας και οι εκπαιδευτικοί μας. Προχωράμε δυναμικά».

Η επίθεση

Τρικάκια πέταξαν αργά το βράδυ του Σαββάτου 23/10 έξω από το σπίτι της υπουργού Παιδείας, Ν. Κεραμέως, μέλη του Ρουβίκωνα που επέβαιναν σε πέντε μοτοσυκλέτες, ενώ φώναξαν και συνθήματα.

Οικονόμου: Περιμένουμε την καταδίκη αυτής της φασιστικής πράξης από όλους

«Περιμένουμε την καταδίκη αυτής της φασιστικής πράξης από όλους», ανέφερε στο twitter ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γ. Οικονόμου.
Όπως σημείωσε ο κ. Οικονόμου «τραμπούκοι του Ρουβίκωνα πέταξαν τρικάκια και φώναζαν συνθήματα έξω από το σπίτι της Υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως. Στο σπίτι που μένει η οικογένεια και τα παιδιά της. Περιμένουμε την καταδίκη αυτής της φασιστικής πράξης από όλους».
κ1_1.JPG

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης