Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπανδρέου (KINAΛ): Στόχος μας μια μεγάλη και ισχυρή η δημοκρατική προοδευτική παράταξη

Παπανδρέου (KINAΛ): Στόχος μας μια μεγάλη και ισχυρή η δημοκρατική προοδευτική παράταξη
O Γιώργος Παπανδρέου είχε συνάντηση με πολίτες, στελέχη και μέλη του Κινήματος Αλλαγής στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας

"Ξεκινάμε σήμερα από εδώ, από την Αχαΐα, μια νέα μεγάλη προσπάθεια. Να γίνει μεγάλη και ισχυρή η δημοκρατική προοδευτική παράταξη.
Γιατί εμείς μπορούμε να δώσουμε όραμα, ελπίδα και προοπτική στον ελληνικό λαό".
Αυτά τόνισε, μεταξύ άλλων, σε δηλώσεις που έκανε σήμερα στην Πάτρα, ο πρώην πρωθυπουργός και βουλευτής Αχαΐας του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Παπανδρέου.
"Συμπάσχουμε με τις αγωνίες του λαού, που βίωσε και βιώνει απανωτές κρίσεις" είπε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ και συνέχισε: "Μας δίδαξαν πολλά, αυτές οι κρίσεις. Και ξέρουμε ότι μπροστά μας έχουμε νέες μεγάλες και δύσκολες προκλήσεις.
Μια μεγάλη μετάβαση, στην πράσινη ανάπτυξη.
Αυτή η μεγάλη αλλαγή, δεν μπορεί να γίνει με αντιλήψεις και πρακτικές παρελθόντος, δεν μπορεί να γίνει με ένα κράτος πελατειακό που στηρίζει κατεστημένα και ρίχνει τα βάρη στον λαό".
"Η ευθύνη μας είναι μεγάλη" σημείωσε ο Γιώργος Παπανδρέου και επισήμανε:
"Οι αρχές και οι παραδόσεις μας, επιβάλλουν, να εγγυηθούμε μια μετάβαση που χτυπά τα διαχρονικά προβλήματα, προβλήματα που γνωρίζει ο ελληνικός λαός και ταυτόχρονα να εγγυηθούμε μια μετάβαση που θα δίνει τη σιγουριά στην Ελληνίδα και στον Έλληνα, θα αντιμετωπίζει τις τεράστιες ανισότητες, θα εμπεδώνει την κοινωνική δικαιοσύνη, θα δίνει σε όλους τη δυνατότητα δημοκρατικής συμμετοχής και μαζί, θα διαμορφώνει το νέο όραμα για τον ελληνισμό".
Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, "η δημοκρατική προοδευτική παράταξη, είναι ο μοναδικός φορέας που μπορεί να εγγυηθεί μια τέτοια διέξοδο", προσθέτοντας ότι "θα ξανακάνουμε την παράταξή μας δυνατή και κυρίαρχη, διότι το μπορούμε".
Νωρίτερα, ο Γιώργος Παπανδρέου είχε συνάντηση με πολίτες, στελέχη και μέλη του Κινήματος Αλλαγής στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας, ενώ ακολούθησαν συναντήσεις με δημάρχους της Αχαΐας και προέδρους Επιμελητηρίων.
Στις 19:00 το βράδυ ο Γιώργος Παπανδρέου θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση στον Πύργο της Ηλείας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης