Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ για Πλεύρη: Όσο παραμένει στη θέση του, τόσο θα μεγαλώνει ο κίνδυνος

ΣΥΡΙΖΑ για Πλεύρη: Όσο παραμένει στη θέση του, τόσο θα μεγαλώνει ο κίνδυνος
ΣΥΡΙΖΑ: «Αλλά ποιος έχασε τη ντροπή για να τη βρει ο κ. Πλεύρης; Ανίκανος, ψεύτης, αλλά και επικίνδυνος, όσο παραμένει στη θέση του Υπουργού Υγείας»

«Αντί να παραληρεί στη Βουλή ο Υπουργός του “δεν είναι δουλειά της κυβέρνησης να πείσει τους ανεμβολίαστους”, κ. Πλεύρης, καλό θα ήταν να απαντήσει στις ίδιες τις δηλώσεις της αναπληρώτριας Υπουργού του», τονίζει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του υπουργού Υγείας στη Βουλή.
«Η κα Γκάγκα παραδέχθηκε, δύο χρόνια μετά το ξέσπασμα της πανδημίας, πως “σε λίγο θα διαλέγουμε αν θα νοσηλευτεί ασθενής με κορωνοϊό ή με εγκεφαλικό” και πως δεν μας λείπουν οι υποδομές σε ΜΕΘ, αλλά “δεν έχουμε ούτε παραπάνω νοσηλευτικό, ούτε ιατρικό προσωπικό”», θυμίζει η Κουμουνδούρου.
«Την ώρα, λοιπόν, που και πάλι δεκάδες ασθενείς νοσηλεύονται και κάποιοι χάνουν τις ζωές τους εκτός ΜΕΘ, ο κ. Πλεύρης καλό θα ήταν να ζητήσει μια συγνώμη παρά να κουνάει το δάχτυλο», προσθέτει.
Ακόμη, «να προσλάβει υγειονομικό προσωπικό ακόμη και τώρα, και όχι να παίζει τις μουσικές καρέκλες με εξουθενωμένους υγειονομικούς και κρατώντας κλειστές κλίνες ΜΕΘ λόγω έλλειψης προσωπικού και στη Θεσσαλονίκη και σε όλη τη χώρα».
«Αλλά ποιος έχασε τη ντροπή για να τη βρει ο κ. Πλεύρης; Ανίκανος, ψεύτης, αλλά και επικίνδυνος, όσο παραμένει στη θέση του Υπουργού Υγείας, εν μέσω πανδημίας, τόσο περισσότερο θα μεγαλώνει ο κίνδυνος για τη δημόσια υγεία και την ανθρώπινη ζωή», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.
Νωρίτερα, ο κ. Πλεύρης απάντησε στις δηλώσεις Τσίπρα από τη Θεσσαλονίκη, κατηγορώντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για ψεύδη σχετικά με την εικόνα στις ΜΕΘ νοσοκομείου της πόλης και καλώντας τον να την κατεβάσει.
Ως προς το αίτημα αυτό, δεν υπήρξε σχετική απάντηση από την αξιωματική αντιπολίτευση.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης