Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ υπό την προεδρία Μητσοτάκη

Συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ υπό την προεδρία Μητσοτάκη
Στις 12:00 το μεσημέρι η συνεδρίαση
Σχετικά Άρθρα

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η σημερινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ υπό την προεδρία του Κ. Μητσοτάκη, καθώς ο πρωθυπουργός αναμένεται να αναφερθεί στην εξέλιξη της πανδημίας στην Ελλάδα και στο πώς η κυβέρνηση σκοπεύει να τη διαχειριστεί και να την αντιμετωπίσει.
Μέχρι στιγμής ο κ.Μητσοτάκης διαμηνύει με κατηγορηματικό τρόπο πως δεν η κοινωνία και η οικονομία δεν πρόκειται να ξανακλείσουν, αποκλείοντας το σενάριο ενός γενικού και οριζόντιου lockdown ενώ παράλληλα διατυπώνει και την αισιοδοξία του ότι τα χειρότερα για την οικονομία έχουν περάσει.
Πέρα όμως από τον οδικό χάρτη για την αντιμετώπιση της επιδημίας του κορωνοϊού, ο κ.Μητσοτάκης αναμένεται να κάνει και έναν πρώτο απολογισμό της διετούς διακυβέρνησης της ΝΔ.

Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού

Στις 17:30 ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον υπουργό Βιομηχανίας και Προηγμένης Τεχνολογίας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Sultan bin Ahmed Sultan al Jaber, στο Μέγαρο Μαξίμου ενώ στις 20:00 θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Ολλανδίας, Mark Rutte.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης