Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μητσοτάκης σε βουλευτές της ΝΔ: Εκλογές στο τέλος της 4ετίας - Κάντε τον προγραμματισμό σας

Μητσοτάκης σε βουλευτές της ΝΔ: Εκλογές στο τέλος της 4ετίας - Κάντε τον προγραμματισμό σας

Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας

Σχετικά Άρθρα
Τα σενάρια πρόωρων εκλογών απέρριψε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Όταν λέω ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, το εννοώ. Το λέω για να κάνετε τον προγραμματισμό σας. Στο τέλος της θητείας θα ζητήσουμε από τους πολίτες να συνεχίσουμε το έργο μας» επισήμανε ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης.
Κατά την ομιλία του, ο κ. Μητσοτάκης απέκλεισε το ενδεχόμενο για νέο lockdown αλλά και νέων περιορισμών στους εμβολιασμένους. «Δεν θα υπάρξει άλλο lockdown» υπογράμμισε και συμπλήρωσε ότι «οι εμβολιασμένοι δεν θα υποστούν άλλους περιορισμούς. Οι ανεμβολίαστοι πρέπει να προστατεύονται με πολλά τεστ», ενώ έκανε λόγο για ένα «σκληρό τέταρτο κύμα», που επιφέρει και απώλειες. Ωστόσο, όπως υποστήριξε είναι «ένα κύμα με διαφορετικά χαρακτηριστικά», καθώς το εμβόλιο κάνει τη διαφορά. «Το εμβόλιο προσφέρει προστασία από βαριές νοσηλείες. Αφήνει ανοιχτή την οικονομία να παράγει και την κοινωνία να λειτουργεί. Επιτρέπει στην πλειονότητα των Ελλήνων να ζει πιο ελεύθερα» είπε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, ο πρωθυπουργός άναψε το πράσινο φως για επιτάξεις ιδιωτών γιατρών. «Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί προκειμένου να προσθέσουμε ανθρώπινους πόρους στο Σύστημα Υγείας. Θα επιτάξουμε και υπηρεσίες και προσωπικό εάν χρειαστεί» είπε χαρακτηριστικά και υπογράμμισε ότι ο υπουργός Υγείας έχει την εξουσιοδότηση του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης