Πολιτική

ΜεΡΑ25: Κε.Μητσοτάκη καλωσήλθατε στον πραγματικό κόσμο – Παίζεις θέατρο, προσβάλλεις την Ελλάδα

ΜεΡΑ25: Κε.Μητσοτάκη καλωσήλθατε στον πραγματικό κόσμο – Παίζεις θέατρο, προσβάλλεις την Ελλάδα
Δεν διστάζει ο πρωθυπουργός να παίξει θέατρο για κάτι που όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν αναφέρει το ΜεΡΑ25
Σχετικά Άρθρα

Δριμεία επίθεση στον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη για τα όσα υποστήριξε σχετικά με τις επαναπροωθήσεις μεταναστών - προσφύγων στο Αιγαίο κατά την χθεσινή αντιπαράθεση του με την Ολλανδή δημοσιογράφο εξαπολύει το ΜεΡΑ25, το οποίο κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι αυτός είναι που προσβάλλει την Ελλάδα.
«Ο κ. Μητσοτάκης ένιωσε προσβεβλημένος χθες όταν κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση δημοσιογράφου από το εξωτερικό σχετικά με τις επαναπροωθήσεις προσφύγων.
Ταυτίζοντας τον εαυτό του και την κυβέρνησή του με την Ελλάδα, κατηγόρησε την Ολλανδή δημοσιογράφο ότι «προσβάλει τη χώρα».
Κύριε Μητσοτάκη, καλωσήλθατε στον πραγματικό κόσμο έξω από την προστατευτική φούσκα της Λίστας Πέτσα.
Πριν ταυτίσετε τον εαυτό σας με τη χώρα, μερικά απολύτως βασικά στοιχεία για αυτήν:
Το καλό όνομα της Ελλάδας, μιας χώρας ονομαστής για τη φιλοξενία της και την ευαισθησία προς τον Ικέτη, προσβάλλεται από τα εγκλήματα που διαπράττει το ελληνικό λιμενικό, η ελληνική Κυβέρνηση, ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Μηταράκης, μαζί με τις ευρωπαϊκές ηγεσίες και την Frontex.
Εγκλήματα που γίνονται στο όνομα των Ελλήνων και ευρωπαίων πολιτών και για λογαριασμό τους υποτίθεται.
Εσείς είστε που προσβάλετε τη χώρα, κύριε Μητσοτάκη, γιατί είστε τέτοιος υποκριτής που δεν διστάζετε να παίζετε θέατρο για κάτι το οποίο πλέον ο κόσμος το χει τούμπανο και οι Έλληνες φασίστες κρυφό καμάρι.
Σταματήστε λοιπόν να λέτε ψέματα, όπως ορθά σας παρότρυνε η Ολλανδή δημοσιογράφος, και κυρίως σταματήστε να εγκληματείτε σε βάρος κατατρεγμένων ανθρώπων στο Αιγαίο και τον Έβρο» αναφέρει σε ανακοίνωση του το ΜεΡΑ25.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης