Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΝΔ για εξεταστική: Απομονωμένος και εγκλωβισμένος στις ιδεοληψίες του ο ΣΥΡΙΖΑ

ΝΔ για εξεταστική: Απομονωμένος και εγκλωβισμένος στις ιδεοληψίες του ο ΣΥΡΙΖΑ
Τι έχει να κρύψει ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν τολμά τον έλεγχο διερωτάται η ΝΔ
Σχετικά Άρθρα

Επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση του όσον αφορά την πρόταση για την εξεταστική για τη «λίστα Πέτσα» εξαπολύει η ΝΔ, η οποία αναφέρει πως η αξιωματική αντιπολίτευση είναι απομονωμένη και εγκλωβισμένη στις ιδεοληψίες της.
«Απομονωμένος και εγκλωβισμένος στις ιδεοληψίες του παραμένει ο ΣΥΡΙΖΑ με την άρνησή του να διευρυνθεί χρονικά ο έλεγχος χρηματοδότησης στα Μέσα και τις εταιρίες δημοσκοπήσεων σε μία ουδέτερη διατύπωση χωρίς κανένα υπονοούμενο, όπως είχε προτείνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής και ουσιαστικά αποδέχθηκαν σήμερα και τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης.
Την πρόταση του κ. Μητσοτάκη - που είχε τότε δεχθεί ο Αλέξης Τσίπρας αλλά στη συνέχεια ανακάλεσε - επανέφερε με παρέμβασή του επί της διαδικασίας, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Χάρης Θεοχάρης στη συζήτηση «για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, για τη διερεύνηση της επιχείρησης πολιτικής χειραγώγησης της κοινής γνώμης, ευτελισμό των θεσμών και κατασπατάληση δημοσίου χρήματος».
Η τυφλή άρνηση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ριχθεί άπλετο φως στη διακυβέρνηση της δικής του περιόδου δημιουργεί ερωτηματικά που ζητούν απαντήσεις.
Τι έχει να κρύψει ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν τολμά τον έλεγχο;
Τι φοβάται και αρνείται την έρευνα;» αναφέρει η ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης