Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ανδρουλάκης: Έχουμε προοπτική μόνο αν μας εμπιστευτούν ξανά οι νεότερες γενιές

Ανδρουλάκης: Έχουμε προοπτική μόνο αν μας εμπιστευτούν ξανά οι νεότερες γενιές
Στη Δράμα μίλησε ο Ν. Ανδρουλάκης

«Για να αποκτήσει το κόμμα μας προοπτική, θα πρέπει να ξαναγίνει ένα κύτταρο της δημοκρατίας. Έτσι μόνο οι νέες γενιές θα μπορούν ξανά να μας εμπιστευθούν», τόνισε από τη Δράμα ο Ευρωβουλευτής και υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.
Ο κ. Ανδρουλάκης κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε μέλη και φίλους της παράταξης στη Δράμα, ανέφερε ότι οι νέοι άνθρωποι αποστρέφονται την πολιτική «διότι οι περισσότεροι πιστεύουν ότι τα κόμματα είναι πρόβλημα στη ζωή τους, δεν είναι λύση».
Μεταξύ άλλων, υπογράμμισε ότι το κόμμα που οραματίζεται θα στηθεί από τα κάτω προς τα πάνω, με τη βάση να έχει τον πρώτο λόγο. «Πρώτα θα γίνει το κόμμα της βάσης, με τις τοπικές οργανώσεις και τις νομαρχιακές του, με τα κινήματα και με αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών», ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Ούτε με τον έναν ούτε με τον άλλον, ο στόχος μας είναι να προχωρήσουμε μαζί με τους πολίτες σε μια πορεία σταθερότητας, προόδου, κοινωνικής δικαιοσύνης. Δεν δίνουμε λοιπόν έναν αγώνα μεταξύ μας 5 και 12 Δεκεμβρίου, δίνουμε έναν αγώνα με τον ίδιο μας τον εαυτό για να δώσουμε μια άλλη δυνατότητα στον ελληνικό λαό», πρόσθεσε, περιγράφοντας το Κίνημα ως «ένα σύγχρονο σοσιαλδημοκρατικό κόμμα, το οποίο δεν θα φοβάται για τα σύμβολα του».
«Δεν ξέρω κανέναν να έφυγε από το κόμμα μας επειδή δεν του άρεσε ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ, ξέρω πολλούς που πληγώθηκαν από καθεστωτισμούς και αλαζονείες. Μπορούμε λοιπόν να κρατήσουμε τα σύμβολα, τα ονόματα, την ιστορία μας, αλλά να αλλάξουμε ό,τι πλήγωσε τον ελληνικό λαό και τον έκανε να μας γυρίσει την πλάτη», σημείωσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης