Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τραγωδία στην Πάτρα: Κατέληξε 31χρονος από κορωνοϊό

Τραγωδία στην Πάτρα: Κατέληξε 31χρονος από κορωνοϊό
Ο νεαρός είχε νοσήσει ξανά το καλοκαίρι και καθώς δεν είχε περάσει το εξάμηνο –χρόνος που απαιτείται για να κάνει κάποιος που έχει νοσήσει το εμβόλιο– δεν είχε εμβολιαστεί
Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για τον θάνατο 31χρονου που νοσούσε από κορονοϊό στην Πάτρα.
Ειδικότερα, ο 31χρονος ήταν διασωληνωμένος τις τελευταίες 15 μέρες στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείο Πατρών.
Ο νεαρός είχε νοσήσει ξανά το καλοκαίρι και καθώς δεν είχε περάσει το εξάμηνο –χρόνος που απαιτείται για να κάνει κάποιος που έχει νοσήσει το εμβόλιο– δεν είχε εμβολιαστεί.
 Τέλος, η κηδεία του 31χρονου θα γίνει στον Ι.Ν. της Αγίας Σοφίας.
 

Η συγκλονιστική ανάρτηση της συζύγου του

Η σύζυγος του 31χρονου συγκινεί με ανάρτησή της για το «αντίο» στον 31χρονο σύζυγό της και πατέρα του παιδιού της.
 
«Πάντα μου έλεγες ότι θα πεθάνεις νέος. Πώς ήλπιζα να έκανες λάθος. Πάντα μου έλεγες "ελπίζω να πεθάνω πρώτος επειδή, εάν πεθάνεις εσύ, δεν θα μπορώ να ζήσω πια". Πάντα έλεγες ότι δεν θα ήθελες ποτέ να βρεθείς σε υποστήριξη ζωής και έτσι η όμορφη και αθώα σου καρδιά απλά αφέθηκε» γράφει μεταξύ άλλων η γυναίκα.
Σε άλλο σημείο, γράφει πως «ευχήθηκα πολλές φορές να αλλάζαμε θέση, αλλά ξέρω ότι ήθελες να είμαι εδώ με το αγόρι μας, τη ζωντανή απόδειξη ότι ήσουν πραγματικός».
Στο τέλος της ανάρτησής της, η νεαρή γυναίκα, συγκλονίζοντας γράφει «έχασες τα γενέθλιά μου, οπότε μου χρωστάς ραντεβού σύντομα».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης