Τελευταία Νέα
Πολιτική

Οικονόμου για Τσίπρα: Μας οδήγησε στο σκληρότερο μνημόνιο χρεώνοντας την πατρίδα 100 δισ.

Οικονόμου για Τσίπρα: Μας οδήγησε στο σκληρότερο μνημόνιο χρεώνοντας την πατρίδα 100 δισ.
Η ΝΔ τόνισε, μετά την αιχμηρή ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ «μας οδήγησε στο τρίτο, σκληρότερο και αχρείαστο μνημόνιο

Σκληρή απάντηση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, μετά την ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα ότι τη χώρα «κυβερνά ένας αρνητής της πραγματικότητας».
Η ΝΔ τόνισε, μετά την αιχμηρή ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ «μας οδήγησε στο τρίτο, σκληρότερο και αχρείαστο μνημόνιο χρεώνοντας την πατρίδα και τους πολίτες 100 δισ. ευρώ».
«Ο κ. Τσίπρας αισθάνεται την ανάγκη να επανέλθει μετά από μια κοινοβουλευτική αναμέτρηση με τον Πρωθυπουργό. Ενδεχομένως νιώθει ότι δεν ανταποκρίθηκε επαρκώς στη συζήτηση», επεσήμανε ακόμη, μεταξύ άλλων, ο κ.Οικονόμου.

Η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου:

«Ο κ. Τσίπρας με τις αλλοπρόσαλλες πολιτικές του και την «προοδευτική» του διακυβέρνηση αγκαλιά με τους ΑΝΕΛ και τον κ. Βαρουφάκη μας οδήγησε στο τρίτο, σκληρότερο και αχρείαστο μνημόνιο χρεώνοντας την πατρίδα και τους πολίτες 100 δισ. ευρώ. Αυτά έκανε ως Πρωθυπουργός. Σήμερα, μιας και μιλάει για αρνητές της πραγματικότητας, είναι εκείνος που εξακολουθεί να κλείνει το μάτι στους αρνητές των εμβολίων αφού δεν αποδοκιμάζει δημόσια των πρώην Υπουργό του που αμφισβητεί την αποτελεσματικότητα του εμβολίου».
«Είναι αξιοσημείωτο πάντως ότι για μια ακόμη φορά ο κ. Τσίπρας αισθάνεται την ανάγκη να επανέλθει μετά από μια κοινοβουλευτική αναμέτρηση με τον Πρωθυπουργό. Ενδεχομένως νιώθει ότι δεν ανταποκρίθηκε επαρκώς στη συζήτηση. Ίσως γιατί όσο ισχυρίζεται με έπαρση ότι είναι ο αυριανός Πρωθυπουργός, αρνείται να συνειδητοποιήσει ότι μέχρι οι πολίτες να κληθούν να αποφασίσουν ξανά ο κ. Τσίπρας παραμένει ένας πλήρως αποτυχημένος πρώην Πρωθυπουργός».
«Αρνητή της πραγματικότητας» χαρακτήρισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον πρωθυπουργό μετά τη συζήτηση στην Ολομέλεια για την οικονομία και την ακρίβεια κατά την οποία διασταύρωσαν τα «ξίφη» τους οι πολιτικοί αρχηγοί.
«Ο κ. Μητσοτάκης τόλμησε να πει στην τριτολογία του ''εσείς μας βάλατε στα μνημόνια!'' Αντίστοιχα, πιστεύει ότι η ακρίβεια δεν πλήττει τους πολίτες και ότι η πανδημία δεν του ξέφυγε» σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, καταλήγοντας πως «μας κυβερνά ένας αρνητής της πραγματικότητας, της αλήθειας, της Ιστορίας».

www.bankignews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης