Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λοβέρδος: Γραμμή από το ΣΥΡΙΖΑ υπέρ συγκεκριμένου υποψηφίου – Με κατέστρεψε ο Παπανδρέου

Λοβέρδος: Γραμμή από το ΣΥΡΙΖΑ υπέρ συγκεκριμένου υποψηφίου – Με κατέστρεψε ο Παπανδρέου
Σοκ χαρακτήρισε τον αποκλεισμό του από το β' γύρο των εκλογών του ΚΙΝΑΛ ο κ.Λοβέρδος
Σχετικά Άρθρα

Τη θέση πως υπήρχε γραμμή από το ΣΥΡΙΖΑ υπέρ συγκεκριμένου υποψηφίου στον πρώτο γύρο των εκλογών του ΚΙΝΑΛ διατύπωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά πως η υποψηφιότητα του Γ. Παπανδρέου τον «κατέστρεψε».
«Από ότι μου λένε, γιατί εγώ δεν το έζησα αφού δεν ήμουν όλη ημέρα στα εκλογικά τμήματα, από τον ΣΥΡΙΖΑ υπήρχε γραμμή για συγκεκριμένο υποψήφιο.
Έχω εκτίμηση για ποιον, αλλά δεν μπορώ να πω το όνομα.
Δεν με ενόχλησε αυτό, δεν το καταγγέλλω.
Αυτό ανέβασε και τη συμμετοχή.
Μια χαρά.
Το στοίχημα για τη νέα ηγεσία θα είναι να κρατήσει αυτό τον κόσμο» είπε μιλώντας στην ΕΡΤΑ ο κ.Λοβέρδος, ο οποίος εξαπέλυσε βολές κατά του Γιώργου Παπανδρέου, υποστηρίζοντας ότι «με την απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα ο κ. Παπανδρέου κατέστρεψε εμένα καταρχάς».
«Του είχα πει ότι ως πρώην πρωθυπουργός, ο ρόλος του ήταν να στηρίξει την αείμνηστη Φώφη Γεννηματά που ήταν τότε εν ζωή, για να εγγυηθεί την ομαλή πορεία προς τις εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου.
Έκανε αυτό που ήθελε να κάνει, δικαίωμά του.
Τις συνέπειες τις υφίσταται ο ίδιος πρώτα από όλα.
Του ζήτησα να κάνει πίσω, στην αρχή της εβδομάδας» είπε ο κ.Λοβέρδος, αναφέροντας πως στο δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών θα ψηφίσει Νίκο Ανδρουλάκη χωρίς την «παραμικρή συναλλαγή».

Να διατηρηθεί η ενότητα

«Ελπίζω την Δευτέρα να είμαστε όλοι ενωμένοι.
Θεωρώ ότι όσοι διάλεξαν το δρόμο της οξύτητας αυτή την εβδομάδα, πρέπει να τον εγκαταλείψουν» είπε ο κ.Λοβέρδος αναφέροντας πως ήταν σοκ ο αποκλεισμός του από το δεύτερο γύρο των εκλογών.
Όπως είπε, παραμένουν ως «στοιχήματα» τα θέματα που είχε θέσει ο ίδιος για την επαναφορά του ΠΑΣΟΚ και των συμβόλων του, ο υπερδιπλασιασμός των ποσοστών του κόμματος, το κοινωνικό κράτος και η καταπολέμηση της γραφειοκρατίας.
«Αυτά θα είναι οι άξονες πολιτικής, οι θέσεις αρχής και οι αξίες, βάσει των οποίων θα υπάρχω μέσα στην παράταξη.
Ένας πολιτικός χωρίς καθαρές απόψεις, τι είναι», διερωτήθηκε, λέγοντας πως θα θεωρήσει πολύ μεγάλη επιτυχία εάν προσέλθουν στο δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών 200.000 άνθρωποι.
«Το 2017 είχαν ψηφίσει 212.000 την πρώτη Κυριακή και τη δεύτερη 155.000.
Άρα υπάρχει πάντα μια μείωση της συμμετοχής στον δεύτεροι γύρο.
Λογικό είναι να επαναληφθεί, αλλά δεν το ξέρω», σημείωσε, καλώντας τους πολίτες να προσέλθουν στην κάλπη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης