Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συγχαρητήριο τηλεφώνημα Μητσοτάκη σε Ανδρουλάκη – Οι πρώτες αντιδράσεις για τον νέο πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ

Συγχαρητήριο τηλεφώνημα Μητσοτάκη σε Ανδρουλάκη – Οι πρώτες αντιδράσεις για τον νέο πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ
Λίγο μετά την ανακοίνωση των πρώτων τελικών αποτελεσμάτων κι αφού ήδη τον είχε συγχαρεί τηλεφωνικά ο Γιώργος Παπανδρέου, αναγνωρίζοντας την ήττα του, ο Νίκος Ανδρουλάκης δέχθηκε τηλεφώνημα και από τον πρωθυπουργό
Σχετικά Άρθρα

Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, καθώς επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση του Γιώργου Παπανδρέου στην δεύτερη Κυριακή των εσωκομματικών εκλογών (12/12/2021).
Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Ανδρουλάκης θριάμβευσε με μεγάλη διαφορά του Γιώργου Παπανδρέου.
Λίγο μετά την ανακοίνωση των πρώτων τελικών αποτελεσμάτων κι αφού ήδη τον είχε συγχαρεί τηλεφωνικά ο Γιώργος Παπανδρέου, αναγνωρίζοντας την ήττα του, ο Νίκος Ανδρουλάκης δέχθηκε τηλεφώνημα και από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.
Ο πρωθυπουργός τον συνεχάρη, και του είπε να συναντηθούν με το νέο αρχηγό του ΚΙΝΑΛ να τον ευχαριστεί.
Να σημειωθεί ότι ο πρωθυπουργός σε συνέντευξή του στον Ελεύθερο Τύπο και σε ερώτηση για τις εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ εκτίμησε ότι μπορεί να έχει τη δυνατότητα ενός ανοικτού διαύλου επικοινωνίας με τον πρόεδρο που θα επιλέξουν οι συμμετέχοντες στην εκλογική διαδικασία προσβλέποντας σε μία ουσιαστική αντιπολίτευση.

Ο Παπανδρέου παραδέχθηκε την ήττα του

Ο Γιώργος Παπανδρέου παραδέχτηκε και επίσημα την ήττα του στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ αφού τηλεφώνησε στο Νίκο Ανδρουλάκη για να τον συγχαρεί για τη νίκη του.
Το αποτέλεσμα δεν αλλάζει, αφού ο Νίκος Ανδρουλάκης με καταμετρημένα τα περισσότερα εκλογικά τμήματα προηγείται με πάνω από 68% και είναι ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.
Ο πρώην πρωθυπουργός δεν είχε παρά να συγχαρεί τον Νίκο Ανδρουλάκη για τη μεγάλη νίκη του, με το τηλεφώνημά του, μετά τη γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων.
«Σε ευχαριστώ Πρόεδρε. Σε χρειάζομαι για την επόμενη μέρα, για να μεγαλώσουμε την παράταξη» του απάντησε ο νικητής των εκλογών.

Παπανδρέου:Μήνυμα ευθύνης

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο Γιώργος Παπανδρέου, μετά την ήττα του στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ από τον Νίκο Ανδρουλάκη την Κυριακή (12/12/2021).
«Και σήμερα, η συμμετοχή των δημοκρατικών πολιτών στην εκλογική μας διαδικασία ήταν μεγάλη.
Είναι μήνυμα ευθύνης για όλους μας.
Έχω ήδη εκφράσει στον Νίκο Ανδρουλάκη τα συγχαρητήριά μου και τις ευχές μου για καλή επιτυχία.
Όλοι μαζί, οφείλουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των μελών των φίλων και των δημοκρατών πολιτών.
Θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερο πείσμα και πάθος και θα πάμε μπροστά, ώστε να φτιάξουμε μια πλειοψηφούσα παράταξη», σημείωσε μεταξύ άλλων ο πρώην πρωθυπουργός.

Αναλυτικά η δήλωση Παπανδρέου:

«Και σήμερα η συμμετοχή των δημοκρατών πολιτών στην εκλογική μας διαδικασία ήταν μεγάλη. Είναι μήνυμα ευθύνης για όλους μας.
Έχω ήδη εκφράσει στον Νίκο Ανδρουλάκη τα συγχαρητήρια μου και τις ευχές μου για καλή επιτυχία.
Όλοι μαζί οφείλουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των μελών των φίλων και των δημοκρατών πολιτών.
Θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερο πείσμα και θα πάμε μπροστά.
Σε ο,τι με αφορά, θα συνεχίσω τον αγώνα για τις προοδευτικές μας ιδέες, για να γίνει η παράταξή μας κίνημα εξουσίας, με μα προοδευτική πρόταση, που θα απαντά στα κρίσιμα προβλήματα που απασχολούν του Έλληνες, την Ελλάδα.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτήν τη δημοκρατική διαδικασία και βέβαια, όσους με στήριξαν σε αυτήν την προσπάθεια.
Θα μου επιτρέψετε να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συνεργάτες μου και του εθελοντές, που έδωσαν ό,τι καλύτερο είχαν σε αυτήν τη σύντομη για μας, αλλά απαιτητική εκλογική μάχη».

Λοβέρδος: Να αγωνιστούμε για μεγάλο και δυνατό ΠΑΣΟΚ


Ο Ανδρέας Λοβέρδος ήταν ο πρώτος, που έσπευσε να συγχαρεί τον Νίκο Ανδρουλάκη για τη νίκη του.
«Συγχαρητήρια στον Νίκο Ανδρουλάκη για την εκλογή του ως νέου Προέδρου της Δημοκρατικης Παράταξης.
Όλοι μας να αγωνιστούμε για μεγάλο και δυνατό ΠΑΣΟΚ», ΄.εγραψε στο Twitter ο πρώην υπουργός.
loverdos_1.JPG


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης