Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χριστοδουλάκης (ΚΙΝΑΛ): Σκοπός μας πλέον να πολλαπλασιάζουμε και όχι να αφαιρούμε δυνάμεις

Χριστοδουλάκης (ΚΙΝΑΛ): Σκοπός μας πλέον να πολλαπλασιάζουμε και όχι να αφαιρούμε δυνάμεις
Το ΚΙΝΑΛ μπορεί να καλύψει το κενό που αφήνουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ο κ.Χριστοδουλάκης
Σχετικά Άρθρα
Τη θέση πως «σκοπός μας πλέον είναι να πολλαπλασιάζουμε και όχι να αφαιρούμε ή να διαιρούμε δυνάμεις» διατύπωσε ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ, Μανώλης Χριστοδουλάκης με αφορμή την εκλογή του Ν. Ανδρουλάκη στην προεδρία του κόμματος.
«Από σήμερα ξεκινάει δουλειά για όλους.
Αφήνουμε πίσω τις «ήσσονος σημασίας» μάχες, τα κρίσιμα ζητήματα και εκεί που πρέπει να καταναλώσουμε όλοι τη μεγάλη μας προσπάθεια αφορούν το από δω και πέρα.
Το πιο κρίσιμο στοιχείο έχει να κάνει με το γεγονός του πως αξιοποιούμε ως χρήσιμο εργαλείο την εσωκομματική διαδικασία και τη μεγάλη μαζικότητα της συμμετοχής στις κάλπες για να μπορέσουμε να ενισχύσουμε τη φωνή μας στα κρίσιμα προβλήματα που έχει η χώρα, εν μέσω πανδημίας, οικονομικών επιπτώσεων και ενεργειακής κρίσης» υποστήριξε μιλώντας στην ΕΡΑ ο κ.Χριστοδουλάκης, ο οποίος ανέφερε ότι το ΚΙΝΑΛ μπορεί να καλύψει το «κενό» που αφήνουν στο πολιτικό σκηνικό, τόσο η ΝΔ που «φαίνεται ανεπαρκής να διαχειριστεί όλες αυτές τις κρίσεις», όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ «που είναι απαξιωμένος κοινωνικά, χωρίς ρεαλιστική αντιπρόταση διακυβέρνησης».
«Έχει τη σημειολογία του, το πώς συντίθεται με όρους οργανωτικούς και πολιτικούς, οι ετερόκλητες δυνάμεις οι οποίες ενσωματώθηκαν σε όλη αυτή την εκλογική διαδικασία, με την έννοια ότι δεν πρέπει να περισσεύει κανείς.
Ο σκοπός είναι από δω και πέρα να πολλαπλασιάζουμε δυνάμεις και όχι να αφαιρούμε ή να διαιρούμε» είπε ο κ.Χριστοδουλάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης