Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κλείδωσαν οι πρώτες αλλαγές στο ΚΙΝΑΛ - Υποψήφιος πρόεδρος Κ.Ο. ο Μιχάλης Κατρίνης

Κλείδωσαν οι πρώτες αλλαγές στο ΚΙΝΑΛ - Υποψήφιος πρόεδρος Κ.Ο. ο Μιχάλης Κατρίνης
Κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του κόμματος φαίνεται να είναι κλειδωμένοι οι Κώστας Σκανδαλίδης και η Νάντια Γιαννακοπούλου

Kλείδωσαν οι αλλαγές στο ΚΙΝΑΛ σε πρώτη φάση μετά από διαδοχικές συναντήσεις που είχε ο νέος πρόεδρος του κόμματος με στελέχη και βουλευτές.
Όπως φαίνεται, νέος πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ θα είναι ο βουλευτής Ηλείας. Μιχάλης Κατρίνης, καθώς κρίνεται ως επαρκής να συμβολίσει την ανανέωση στο κόμμα και συμβαδίζει με την γραμμή Ανδρουλάκη.
Κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του κόμματος φαίνεται να είναι κλειδωμένοι οι Κώστας Σκανδαλίδης και η Νάντια Γιαννακοπούλου. Ο πρώτος είχε στηρίξει Ανδρουλάκη καταφανώς και η δεύτερη είχε στηρίξει τον Ανδρέα Λοβέρδο αλλά στον δεύτερο γύρο, πήγε με την πλευρά Ανδρουλάκη.
Η βουλευτής Λάρισας, Λίτσα Λιακούλη, θα είναι η νέα γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας στην θέση του Β. Κεγκέρογλου, η οποία ήταν θερμή υποστηρίκτρια του νέου προέδρου.
Στο γραφείο τύπου θα παραμείνουν μέλη της ομάδας της Φώφης Γεννηματά όπως ο Νίκος Βοσδογιάννης και ο Πάνος Βλάχος, αλλά αναζητείται το πρόσωπο που θα αναλάβει εκπρόσωπος Τύπου. Λένε ότι θα είναι γυναίκα δημοσιογράφος αλλά ακόμα δεν γνωρίζουμε. Ενδέχεται να αποφασιστεί αργότερα.
Στις 16.00 θα γίνει η ψηφοφορία στην Βουλή, στην αίθουσα Γερουσίας για να ψηφιστούν οι επιλογές προέδρου.

Σ.Π.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης