Πολιτική

Πέτσας: Δεν ξέρω αν θα έρθουν νέα μέτρα, ας τηρούμε τα υφιστάμενα

Πέτσας: Δεν ξέρω αν θα έρθουν νέα μέτρα, ας τηρούμε τα υφιστάμενα
Στηρίζουμε τα νοικοκυριά που έχουν ανάγκη είπε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών
Σχετικά Άρθρα

Τη θέση πως δεν γνωρίζει αν θα έρθουν νέα μέτρα κατά της επιδημίας covid ενόψει και της έλευσης της παράλλαξης Omicron διατύπωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, ο οποίος υποστήριξε πως την παρούσα χρονική στιγμή, αυτό που χρειάζεται, είναι να τηρούνται τα υφιστάμενα μέτρα.
«Δεν ξέρω αν θα έρθουν νέα μέτρα, αλλά έχει σημασία να τηρούμε κάθε μέρα τα υφιστάμενα μέτρα» είπε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Πέτσας, ο οποίος ερωτηθείς σχετικά με την ακρίβεια και τις ανατιμήσεις, είπε πως «στηρίζουμε τα νοικοκυριά που έχουν ανάγκη».
«Εμείς κάνουμε ότι χρειάζεται για να συγκρατήσουμε το κόστος των ανατιμήσεων στην ενέργεια και θα το κάνουμε για όσο υπάρχει ανάγκη» τόνισε ο υπουργός.

Εξεταστική

Ερωτηθείς για την εξεταστική και για την κριτική ότι δεν κλήθηκε ως μάρτυρας, ο κ.Πέτσας απάντησε ότι «η εξεταστική είναι ένα μέσο κοινοβουλευτικού ελέγχου».
«Από τις 10 Απριλίου του 2020 έχω δώσει απαντήσεις για τα θέματα αυτού που με αφορά, που είναι η καμπάνια “Μένουμε ασφαλείς, μένουμε σπίτι”, στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας.
Έχω απαντήσει σε 17 ερωτήσεις κοινοβουλευτικού ελέγχου και επίκαιρες, άρα όλα τα στοιχεία που ήθελε η αξιωματική αντιπολίτευση υπήρχαν.
Στην επιτροπή συμμετείχαν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, δεν είδα να υπάρχει κάποια συζήτηση ότι προστέθηκε κάτι καινούργιο από αυτά που ξέραμε, παρά μόνο οι καταθέσεις μαρτύρων που είπαν ότι δεν υπήρχε καμία πολιτική παρέμβαση, αλλά ήταν αποτέλεσμα μιας τεχνοκρατικής κατανομής.
Επίσης, τα θέματα που αφορούσαν τις δημοσκοπήσεις νομίζω ήταν μπούμερανγκ για τον ΣΥΡΙΖΑ» υποστήριξε ο κ.Πέτσας, σημειώνοντας ότι «η καμπάνια καταρτίστηκε από τον ανάδοχο, περιμένουμε να δούμε και το πόρισμα της επιτροπής για να κλείσει ένα κεφάλαιο, το οποίο χρησιμοποιήθηκε παρελκυστικά από την αντιπολίτευση, ακριβώς επειδή δεν έχει να πει κάτι στην κοινωνία, προσπαθεί να κατασκευάζει συνεχώς εχθρούς».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης