Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κασιδιάρης: Εκλογές το Φθινόπωρο του 2022, οι Έλληνες ρυθμιστές των εξελίξεων

Κασιδιάρης: Εκλογές το Φθινόπωρο του 2022, οι Έλληνες ρυθμιστές των εξελίξεων
Προβλέπει ότι, το κόμμα του θα έχει ρόλο – ρυθμιστή στις εξελίξεις θα καταφέρει να εισέλθει στη Βουλή
Σχετικά Άρθρα

Εκλογές το Φθινόπωρο του 2022 προβλέπει ο επικεφαλής του κόμματος Έλληνες, Ηλίας Κασιδιάρης από τις φυλακές υψίστης ασφαλείας στις οποίες είναι έγκλειστος.
Προβλέπει επίσης ότι, το κόμμα του θα έχει ρόλο – ρυθμιστή στις εξελίξεις θα καταφέρει να εισέλθει στη Βουλή.
Εξαπολύει επίθεση στην κυβέρνηση εκτιμώντας πως οι ανατιμήσεις σε βασικά αγαθά θα είναι αυτές, που θα οδηγήσουν τον πρωθυπουργό στην απόφαση να προκηρύξει πρόωρες εκλογές.

Το μήνυμα Κασιδιάρη για το 2022:

Το έτος που πέρασε σημαδεύτηκε από αγώνες σκληρούς και νικηφόρους για το κόμμα μας, το οποίο εκφράζει με θάρρος και ανιδιοτέλεια την εθνική αντίσταση των ΕΛΛΗΝΩΝ. Οι λυσσασμένες επιθέσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη με τις αντισυνταγματικές εκτροπές και το προσωπικό μίσος εις βάρος μου, που εκδηλώθηκε με μία σειρά παράνομων κατασταλτικών μέτρων, αποδεικνύει πως βρισκόμαστε σε τροχιά Νίκης και Δικαίωσης. Ας ανατρέξουμε όμως στις πιο σημαντικές στιγμές του κόμματός μας για το Έτος 2021 προτού καθορίσουμε τους στόχους και τη στρατηγική μας για τη ρονιά που έρχεται.
Μέσα από ένα χαλασμένο καρτοτηλέφωνο σε μία πτέρυγα φυλακών υψίστης ασφαλείας κατάφερα να μιλάω σε συστηματική βάση στις ψυχές εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων. Το διαδικτυακό μου κανάλι διαθέτει σήμερα πάνω από 100.000 ενεργούς συνδρομητές και είναι το δημοφιλέστερο πολιτικό κανάλι στην Ελλάδα, πολύ πάνω από τα αντίστοιχα του Μητσοτάκη και του Τσίπρα. Οι τοποθετήσεις μου για κρίσιμα γεγονότα, όπως για τις καταστροφικές πυρκαγιές, ξεπέρασαν τις 300.000 διαφορετικούς ακροατές. Το γεγονός αυτό αποδεικνύει πως ο εθνικός μου λόγος, ακόμα και μέσα από τη φυλακή, είναι πανίσχυρος και ικανός να αφυπνίσει τις συνειδήσεις των Ελλήνων. Την ίδια ώρα η ιστοσελίδα μας ELLHNES.NET είναι η πρώτη σε επισκεψιμότητα σελίδα πολιτικού κόμματος στην Ελλάδα.

Δυναμικές συγκεντρώσεις και πορείες σε όλη την Ελλάδα:


Τον περασμένο Μάιο ήμουν ο κεντρικός ομιλητής στη μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση για τον έναν χρόνο από την ίδρυση του κόμματος στην Αθήνα. Τον Σεπτέμβριο μίλησα πάλι μέσα από τη φυλακή στη Θεσσαλονίκη μπροστά σε χιλιάδες φίλους του κόμματος στα πλαίσια της συγκέντρωσης του κόμματος στη ΔΕΘ. Με πορεία κατευθυνθήκαν τα μέλη μας στο Βελλίδειο την ώρα άφιξης του Μητσοτάκη στο χώρο. Δυναμικά πατριωτικά συνθήματα δόνησαν την ατμόσφαιρα και έστειλαν το μήνυμα στους κυβερνώντες. Οι ΕΛΛΗΝΕΣ είναι εδώ και αποτελούν την πραγματική εθνική αντιπολίτευση ενάντια στην καταστροφική πολιτική τους. Ο ίδιος ο Μητσοτάκης παρεκτράπη και απάντησε με μία σειρά από παράνομες και σπασμωδικές ενέργειες εις βάρος μου.
Μία πάνοπλη ομάδα ΜΑΤ με γκλομπς, ασπίδες και κράνη εισέβαλλε στην πτέρυγα των φυλακών για να διακόψει την ομιλία μου. Ακολούθησαν εκτενής έλεγχοι για να μου σπάσουν τα νεύρα. Ο Βορίδης εισηγήθηκε ειδικό φωτογραφικό νόμο που μου απαγορεύει να είμαι πρόεδρος του κόμματος. Δεν μπορεί όμως να μου απαγορεύσει να κατέβω στις εκλογές ως ιδρυτής του κόμματος και να μπω στην επόμενη Βουλή. Βλέποντας πως όλες οι άθλιες μεθοδεύσεις τους απέτυχαν παταγωδώς, αποφάσισαν να ξεπεράσουν κάθε όριο παρανομίας: Μου απαγόρευσαν τις τηλεφωνικές επικοινωνίες και από τότε με στέλνουν στο πειθαρχικό των φυλακών όταν μιλάω ελεύθερα υπέρ της Ελλάδος. Αυτά τα ανεπίτρεπτα και πρωτοφανή βασανιστήρια είχαν το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα από το επιδιωκόμενο.
Ο τελευταίος μήνας του 2021 επεφύλασσε μια ευχάριστη έκπληξη στους φίλους του κόμματός μας. Η εταιρεία MRB στη μεγαλύτερη σε δείγμα έρευνα του έτους κλείδωσε την είσοδο των ΕΛΛΗΝΩΝ στη Βουλή καταγράφοντας ποσοστό άνω του 3%. Ούτε εγώ δεν περίμενα πως από τόσο νωρίς το σύστημα θα ομολογούσε την ήττα του. Τα ποσοστά όμως είναι τόσο υψηλά που το μόνο που τους έχει μείνει είναι να τα ψαλιδίζουν, χωρίς όμως να μπορούν να κρύψουν ένα γεγονός αδιαμφισβήτητο: Θα είμαστε η δύναμη που θα ρυθμίζει τις πολιτικές εξελίξεις.

Εκλογές το Φθινόπωρο του 2022:


Θεωρώ ότι αμέσως μετά την είσοδο στο 4ο έτος της καταστροφικής Μητσοτακικής διακυβέρνησης θα προκηρυχθούν εκλογές. Το κύμα ακρίβειας που σαρώνει την αγορά δεν θα επιτρέψει στους Νεοδημοκράτες να βγάλουν τον επόμενο χειμώνα. Ήδη, οι δραματικές αυξήσεις στα καύσιμα και στα είδη πρώτη ανάγκης αποτελούν ανοιχτή πληγή για τον ελληνικό λαό αλλά και για τα ποσοστά τους. Αν το καλοκαίρι δεν σημειωθούν νέες καταστροφές, όπως οι περσινές πυρκαγιές που λόγω της κυβερνητικής ανεπάρκειας έκαψαν τη μισή Ελλάδα, θα έχουμε ραγδαίες εξελίξεις. Με τον ερχομό του Σεπτεμβρίου θα έχουμε διπλές εκλογές. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση αυτοδυναμίας. Ο Μητσοτάκης θα κάνει συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ (με αναπληρωματικό δεκανίκι τον Βελόπουλο). Στο σημείο αυτό ο ρόλος του κόμματός μας θα είναι ο πλέον κρίσιμος για τη σωτηρία και το μέλλον της Πατρίδας μας.
Οι ΕΛΛΗΝΕΣ ρυθμιστές των εξελίξεων:
Αποτελεί εθνική ανάγκη να κυριαρχήσει στη Βουλή και στην κοινωνία ένα αληθινά εθνικό κόμμα. Μόνο έτσι θα αλλάξει η άθλια και εθνομηδενιστική πολιτική, που από κοινού ασκούν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Μόνο έτσι θα υπάρξει ισχυρή αντιπολίτευση ενάντια στην οικονομική εξαθλίωση, στη διάλυση της Υγείας, στη λαθρομετανάστευση, στην ισλαμοποίηση και στο ξεπούλημα της Μακεδονίας και του Αιγαίου. Το 2022 θα είναι το Έτος της Νίκης και της Δικαίωσης για το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ.
Καλή χρονιά σε όλους τους Έλληνες!
Ηλίας Κασιδιάρης,
Φυλακές υψίστης ασφαλείας

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης