Πολιτική

Καθυστερημένα δεξιά αντανακλαστικά από μεγαλοστελέχη της ΝΔ μπας και μαζευτεί η πατριωτική πτέρυγα και μειωθούν οι διαρροές

Καθυστερημένα δεξιά αντανακλαστικά από μεγαλοστελέχη της ΝΔ μπας και μαζευτεί η πατριωτική πτέρυγα και μειωθούν οι διαρροές
Και στις δημοσκοπήσεις υπάρχουν εμφανείς διαρροές από το κόμμα σε άλλα δεξιά κόμματα που δεν κλείνουν με αυτές τις καθυστερημένες εξάψεις…
Σχετικά Άρθρα

Φαίνεται ότι με αφορμή την καζούρα που υπέστησαν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και υπουργοί της κυβέρνησης λόγω των ντροπιαστικών σκηνών με τους πακιστανούς στο Σύνταγμα, ξύπνησαν δεξιά αντανακλαστικά από τον κυβερνητικό χώρο.

Καθυστερημένη αντίδραση Βορίδη - Γεωργιάδη για τους πακιστανούς

Ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης τόνιζε ότι πρέπει να δούμε πλέον το ζήτημα της νόμιμης μετανάστευσης στη χώρα, θεωρώντας ότι έτσι απαλύνει κάπως την δυσαρέσκεια του κόσμου για τις εικόνες της Πρωτοχρονιάς.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης, με καθυστέρηση ημερών, τόνιζε ότι πήρε τηλέφωνο την αστυνομία και προσπάθησε να δικαιολογήσει τους συνωστισμούς λέγοντας ότι και πέρυσι το ίδιο έγινε.
Όμως, θα πρέπει να πούμε ότι σε παλαιότερες εκδηλώσεις δεν υπήρχαν μόνο μετανάστες αλλά και έλληνες πολίτες που έπαιρναν μέρος στις εκδηλώσεις του δήμου Αθηναίων.
Και οι δύο υπουργοί που αντέδρασαν προέρχονται από το ΛΑΟΣ και βγήκαν να παρέμβουν για το ζήτημα προκειμένου να ηρεμήσουν τους δικούς τους ψηφοφόρους.

Καραγκούνης-Λιβανός φαν του αντιεμβολιαστή Μητροπολίτη


Παράλληλα, είδαμε ότι με τον θάνατο του αντιεμβολιαστή Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμά, γαλάζιοι βουλευτές του νομού έσπευσαν να εκφράσουν εμφατικά την λύπη τους για την απώλεια.
Όπως ο βουλευτής Κώστας Καραγκούνης που εξέδωσε δελτίο τύπου με κολακευτικά σχόλια για τον «Πατέρα μας που ήταν σοβαρός, ενάρετος και ταπεινός…».
Στον ίδιο δρόμο και ο Σπήλιος Λιβανός, υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων που εκλέγεται στην ίδια περιοχή, εξέφρασε ιδιαίτερα την πικρία και την οδύνη του γιατί έφυγε ένας εξαιτερικός ποιμενάρχης.
Με αυτόν τον τρόπο, «φλέρταραν» με τους πολλούς οπαδούς του αντιεμβολιαστή Μητροπολίτη που είχε ξεκινήσει μεγάλο αγώνα κατά των εμβολίων καθώς είναι γνωστό ότι η ΝΔ με τις αποφάσεις για υποχρεωτικότητες και lockdown έχει διαρρήξει τις σχέσεις τους παραδοσιακούς κύκλους της εκκλησίας.

Η περίπτωση Ακτύπη στην Ζάκυνθο και οι αντιεμβολιαστές μοναχοί


Όλοι καταλαβαίνουμε ότι οι δύο άνδρες το έκαναν για ψηφοθηρικούς λόγους αλλά προκάλεσαν τα σχόλια άλλων συναδέλφων τους και στο Μαξίμου καθώς όπως έλεγαν «δεν μπορεί να ταυτιζόμαστε με έναν ιεράρχη που με το κήρυγμά του κατά των εμβολίων έστειλε στο θάνατο πολλούς από τους ανεμβολίαστους πιστούς του».
Και πριν προλάβει να καταλαγιάσει αυτή η δεξιά στροφή στελεχών της ΝΔ, ήρθε και η καταγγελία του Μητροπολίτη Ζακύνθου Διονύσιου και του Μητροπολίτη Δωδώνης Χρυσόστομου ότι ο γαλάζιος βουλευτής του νησιού Διονύσης Ακτύπης πηγαίνει και επισκέπτεται ιερομόναχους και κληρικούς αντιεμβολιαστές, ψέλνει μαζί τους με σκοπό να προσεγγίσει το κοινό τους που αποτελούν αρνητές των εμβολίων.
Μάλιστα, ο κ. Ακτύπης είναι και γιατρός στο επάγγελμα που δεν δικαιολογεί αυτό το ιδιαίτερο φλέρτ και μπορεί να εξηγηθεί μόνο για πολιτικούς σκοπούς.
Οι καταγγέλλοντες, μάλιστα, έστειλαν και επιστολή στον Πρωθυπουργό για τον κ. Ακτύπη, το θέμα πήρε διαστάσεις ενώ ο βουλευτής τους κατηγορεί για επιθέσεις που σχετίζονται συμφέροντα για το γνωστό Ναυάγιο της Ζακύνθου.
Εν κατακλείδι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αποφασίσει κεντρώα στροφή αλλά διαφωνούν σιωπηρά βασικοί υπουργοί και βουλευτές του.
Ο λόγος είναι διότι γνωρίζουν ότι η βάση της ΝΔ θα δυσαρεστηθεί εάν δεν μιλήσουν κάποιοι, ειδικά αυτοί που προέρχονται από την πατριωτική πτέρυγα.
Ειδικά στα θέματα πανδημίας, μετανάστευσης και ασφάλειας υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια.
Και στις δημοσκοπήσεις υπάρχουν εμφανείς διαρροές από το κόμμα σε άλλα δεξιά κόμματα που δεν κλείνουν με αυτές τις καθυστερημένες εξάψεις…

Μαξιμιλιανός
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης