Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πλεύρης (υπ. Υγείας): Ενοχλεί τον ΣΥΡΙΖΑ η θωράκιση του ΕΣΥ από τη συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα

Πλεύρης (υπ. Υγείας): Ενοχλεί τον ΣΥΡΙΖΑ η θωράκιση του ΕΣΥ από τη συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα
Στη δήλωσή του ο κ. Πλεύρης παρουσίασε αναλυτικά τα στοιχεία με τις ΜΕΘ Covid και non Covid που έχουν παραχωρήσει οι ιδιωτικές κλινικές σε Θεσσαλία, Θεσσαλονίκη και λεκανοπέδιο της Αττικής
Σχετικά Άρθρα

Απάντηση στον Τομεάρχη Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέα Ξανθό, έδωσε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, με αφορμή την επίθεση που εξαπέλυσε νωρίτερα στην κυβέρνηση, για την εξασφάλιση κλινών ΜΕΘ του ιδιωτικού τομέα για την ενίσχυση του ΕΣΥ.
Στη δήλωσή του ο κ. Πλεύρης παρουσίασε αναλυτικά τα στοιχεία με τις ΜΕΘ Covid και non Covid που έχουν παραχωρήσει οι ιδιωτικές κλινικές σε Θεσσαλία, Θεσσαλονίκη και λεκανοπέδιο της Αττικής.
Η δήλωση του Θάνου Πλεύρη:
«Σε συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα έχουμε λάβει το σύνολο των κλινών ΜΕΘ των ιδιωτικών κλινικών για τις ανάγκες του ΕΣΥ, σχεδόν 500 κλίνες covid στη Θεσσαλία και στη Θεσσαλονίκη και άλλες 300 non covid, ενώ στο λεκανοπέδιο διασφαλίσαμε 300 κλίνες για covid περιστατικά και 300 κλίνες για non covid περιστατικά.
Αντιλαμβάνομαι ότι η ενόχληση του ΣΥΡΙΖΑ και του τομεάρχη Υγείας κου Ξανθού μπροστά σε αυτήν την συνεργασία δημοσίου και ιδιωτικού τομέα που θωρακίζει το ΕΣΥ τους οδηγεί σε σπασμωδικές κινήσεις και δηλώσεις πανικού. Θα το ξεπεράσουν».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης