Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκουρλέτης: Να πάει σε εκλογές η κυβέρνηση, αν δεν φοβάται την αναμέτρηση με την πραγματικότητα

Σκουρλέτης: Να πάει σε εκλογές η κυβέρνηση, αν δεν φοβάται την αναμέτρηση με την πραγματικότητα
Να πάμε σε εκλογές γιατί η κατάσταση έχει πάει στο «μη παρέκει» υποστήριξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ
Σχετικά Άρθρα

Να πάει σε εκλογές εφόσον δεν φοβάται την αναμέτρηση με την πραγματικότητα καλεί την κυβέρνηση ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρλέτης, ο οποίος υποστηρίζει ότι πρέπει να πάμε πρόωρα στις κάλπες διότι η κατάσταση στην χώρα έχει πάει στο «μη παρέκει».
«Ας αρκεστεί η κυβέρνηση στις δάφνες από τις κάλπες κι αν δεν φοβάται ας πάει σε εκλογές.
Εκλογές γιατί έχει πάει στο “μη παρέκει”.
Εκλογές για να σταματήσουμε την ακρίβεια.
Εκλογές γιατί θέλουμε μια άλλη διαχείριση της πανδημίας.
Εκλογές γιατί δεν μπορεί να ιδιωτικοποιείται ο δημόσιος πλούτος.
Εκλογές γιατί δεν θέλουμε μια οικονομία για τους λίγους.
Αυτοί είναι οι λόγοι που ζητάμε εκλογές.
Αν θέλει η κυβέρνηση ας αναμετρηθεί με την πραγματικότητα, διότι ήδη ο κόσμος έχει καταλάβει που πηγαίνουν τα πράγματα και θα την ανταμείψει με τον τρόπο που ξέρει καλύτερα εκείνος» είπε μιλώντας στην τηλεόραση του Open ο κ.Σκουρλέτης, ο οποίος έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στις δημοσκοπήσεις.

Δεν αποτυπώνουν οι δημοσκοπήσεις την πραγματική εικόνα

«Οι δημοσκοπήσεις λένε διάφορα ενδιαφέροντα πράγματα.
Θυμάμαι δημοσκοπήσεις παλαιότερα, που έδειχναν το κόμμα του κ. Αβραμόπουλου πάρα πολύ ψηλά, όμως ποτέ δεν κατέβηκε αυτό το κόμμα στις εκλογές.
Θυμάμαι την Πολιτική Άνοιξη, που άλλα τις έδιναν στις δημοσκοπήσεις και άλλα έπαιρνε στην κάλπη.
Θυμάμαι τις μεγάλες ανατροπές της δεκαετίας του ’10, που μετά το 2012 υπήρξε πράγματι μια δυναμική εισβολή του ΣΥΡΙΖΑ στο πολιτικό σκηνικό, η οποία είχε να κάνει με τις μεγάλες ανατροπές μέσα στην κοινωνία.
Δεν θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε μία τέτοια φάση κοινωνικών και πολιτικών διεργασιών, που να οδηγήσουν σε αυτό που αποτυπώνεται δημοσκοπικά αυτή τη στιγμή» υπογράμμισε ο κ.Σκουρλέτης.

Το άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ

Όσον αφορά τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ.Σκουρλέτης υποστήριξε ότι είναι φανατικά υπέρ των συλλογικών διαδικασιών.
«Το άνοιγμα του κόμματος, όλοι μαζί με επικεφαλής τον Αλέξη Τσίπρα, το επιχειρήσαμε και το κάναμε πράξη φέρνοντας ένα νικηφόρο αποτέλεσμα τη δεκαετία του ’10 και ιδιαίτερα μετά το 2012 και έως το 2015.
Θεωρώ ότι η συμμετοχή κάποιων ανθρώπων, οι οποίοι πιστεύουν σε ένα πλαίσιο αρχών και θέσεων, πρέπει να είναι μια υπόθεση συνειδητή, να μην εξαντλείται απλά και μόνο σε μια διαδικασία εκλογής κάποιων οργάνων, αλλά να είναι μια καθημερινή υπόθεση.
Αυτού του τύπου το κόμμα υπερασπιζόμουν και υπερασπίζομαι.
Αυτό θεωρώ ότι έχει ανάγκη και η πολιτική ζωή του τόπου.
τα κόμματα κρίνονται από την πειστικότητα των θέσεών τους, των προτάσεών τους, της πολιτικής τους.
Όλα τα υπόλοιπα έχουν τη σημασία τους, αλλά είναι δευτερεύοντα.
Μη νομίζετε ότι στις εκλογές ο κόσμος θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΔ, ανάλογα με το πώς το κάθε κόμμα διαμορφώνει την οργανωτική του ζωή» ανέφερε ο κ.Σκουρλέτης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης


Warning: include(views/ad_prestitial78.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/bankingnews.gr/httpdocs/index.php on line 898

Warning: include(views/ad_prestitial78.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/bankingnews.gr/httpdocs/index.php on line 898

Warning: include(): Failed opening 'views/ad_prestitial78.php' for inclusion (include_path='.:/opt/plesk/php/7.3/share/pear') in /var/www/vhosts/bankingnews.gr/httpdocs/index.php on line 898