Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καραμανλής: Γύρω στις 16:00 θα ανοίξει η Αττική Οδός

Καραμανλής: Γύρω στις 16:00 θα ανοίξει η Αττική Οδός
Ο κύριος Καραμανλής τόνισε ότι για πρώτη φορά οι πολίτες που ταλαιπωρήθηκαν έχουν την δυνατότητα να πάρουν αποζημίωση από εκείνους που ευθύνονται για την ταλαιπωρία τους.

Γύρω στις 16:00 το μεσημέρι αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία η Αττική Οδός, που παραμένει κλειστή μετά τον όγκο χιονιού που έπεσε κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας Ελπίδα, όπως δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, ο Υπουργός Υποδομών, Κώστας Καραμανλής.

Όσον αφορά στην αποζημίωση των πολιτών, ο υπουργός διευκρίνισε ότι τα 2.000 ευρώ θα δοθούν άμεσα σε όσους ταλαιπωρήθηκαν στην Αττική Οδό ενώ όσοι το επιθυμούν θα έχουν την δυνατότητα να προσφύγουν στην δικαιοσύνη να διεκδικήσουν μεγαλύτερη αποζημίωση.

Ο κύριος Καραμανλής τόνισε ότι για πρώτη φορά οι πολίτες που ταλαιπωρήθηκαν έχουν την δυνατότητα να πάρουν αποζημίωση από εκείνους που ευθύνονται για την ταλαιπωρία τους. Όπως εξήγησε αυτή η δυνατότητα δόθηκε με νόμο της σημερινής Κυβέρνησης γεγονός που σημαίνει ότι το Κράτος είναι υποχρεωμένο να αναγνωρίζει τις αστοχίες και να τις μετουσιώνει σε ουσιαστικές πράξεις.

Εκατοντάδες αυτοκίνητα παραμένουν κολλημένα στο χιόνι

Εκατοντάδες αυτοκίνητα παραμένουν και σήμερα εγκλωβισμένα στο χιόνι στην Αττική Οδό.
Χαρακτηριστικές είναι και οι εικόνες με τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων που προσπαθούν να απεγκλωβίσουν τα οχήματα με τα φτυάρια.

www.bankingnews.rg 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης