Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κωνσταντινόπουλος (ΚΙΝΑΛ): Ούτε με τη ΝΔ που κλείνει μικρόφωνα ούτε με τον Πολάκη που τραμπουκίζει

Κωνσταντινόπουλος (ΚΙΝΑΛ): Ούτε με τη ΝΔ που κλείνει μικρόφωνα ούτε με τον Πολάκη που τραμπουκίζει
Ως προς την διαχείριση του θέματος της πόλωσης και του στησίματος έχουν ευθύνη και οι δύο είπε ο κ.Κωνσταντινόπουλος
Σχετικά Άρθρα
Πυρά τόσο κατά της κυβέρνησης όσο και κατά του ΣΥΡΙΖΑ για τα όσα εκτυλίχθηκαν τα τελευταία 24ωρα στη Βουλή με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Πολάκη εξαπέλυσε ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.
«Υπάρχουν τρία θέματα.
Το ένα είναι η διάθεση πόλωσης και το στήσιμο που γίνεται στην βουλή από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ όπως έγινε για παράδειγμα, να μην συνεδριάσει η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ.
Έχει να κάνει επίσης με το πώς συμπεριφέρθηκε ο κ. Αθανασίου.
Πριν 2 μήνες είχαμε πολύ μεγάλο επεισόδιο με τον κ. Πολάκη και είχα μιλήσει μάλιστα για συμπεριφορές χρυσαυγίτικες που υπήρχαν παλιότερα στο κοινοβούλιο, όμως ολοκλήρωσε την ομιλία του και έφυγα, δεν επέτρεψα να γίνει κυρίαρχο αυτό το θέμα.
Εγώ όταν ακούω κάποιον να λέει για «τσίγκινο σώβρακο» δεν πάω το πρόβλημα μεταξύ του κ. Πολάκη και του κ. Γεωργιάδη, μου πάει το μυαλό ότι δεν πρέπει να λέγονται τέτοια πράγματα στη Βουλή, τα οποία συντηρούν σεξιστικά πρότυπα και λένε στον κόσμο, ότι οι γυναίκες εκείνες που βιάστηκαν από νταήδες, ότι κοίταξε να δεις «δεν φορούσες «τσίγκινο σώβρακο» είπε μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ.Κωνσταντινόπουλος.

Ευθύνη και στους δύο

«Κατηγορώ την ΝΔ για τον τρόπο διαχείρισης της Βουλής, διέκοψε την ομιλία του κ. Πολάκη γιατί ήταν εκτός θέματος και την επόμενη μέρα επανέφερε ένα θέμα που ήταν πάλι εκτός θέματος.
Καταγγέλλω την στάση του κ. Πολάκη πολλάκις και με συγκεκριμένα επιχειρήματα, όχι με αυτά της ΝΔ.
Ως προς την διαχείριση του θέματος της πόλωσης και του στησίματος έχουν ευθύνη και οι δύο, ως προς το περιστατικό μεταξύ του κ. Πολάκη και του κ. Γεωργιάδη είναι ξεκάθαρο ότι την απόλυτη ευθύνη και καταδικαστέα την έχει ο κ. Πολάκης.
Εμείς δεν μπορούμε να είμαστε ούτε ΝΔ για να κλείνουμε το μικρόφωνο σε έναν βουλευτή, ούτε είμαστε Πολάκηδες για να τραμπουκίζουμε έναν άλλο συνάδελφο» υποστήριξε ο κ.Κωνσταντινόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης