Τελευταία Νέα
Πολιτική

Διαγραφή Πέτρου Δούκα από τη Νέα Δημοκρατία μετά τις δηλώσεις για τις πυρκαγιές στην Ηλεία

Διαγραφή Πέτρου Δούκα από τη Νέα Δημοκρατία μετά τις δηλώσεις για τις πυρκαγιές στην Ηλεία
Οι πρόσφατες δηλώσεις του Πέτρου Δούκα, εκτός από ιστορικά αναληθείς, δεν έχουν καμία σχέση με τις αρχές και τις αξίες της Νέας Δημοκρατίας, αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος

Στη διαγραφή του νυν δημάρχου Σπάρτης και πρώην ισχυρού υφυπουργού Οικονομικών προχώρησε η Νέα Δημοκρατία, μετά τo επεισόδιο με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, «Οι πρόσφατες δηλώσεις του Πέτρου Δούκα, εκτός από ιστορικά αναληθείς, δεν έχουν καμία σχέση με τις αρχές και τις αξίες της Νέας Δημοκρατίας.
Ως εκ τούτου, του κοινοποιήθηκε η σχετική απόφαση διαγραφής από μέλος της παράταξης».

Το επεισόδιο με τον Πέτρο Δούκα

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, Πέτρος Δούκας, σε σύσκεψη στις 2 Φεβρουαρίου στη Σπάρτη για τις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ στους πληγέντες από τον παγετό, παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιου Λιβανού, δήλωσε τα εξής:
«Όπως θυμάσαι είχαμε πάει στην Ηλεία στις φωτιές τότε, έτσι πήραμε τις εκλογές το 2007.
Είχαμε κατέβει κάτω με τσάντες και αποζημιώναμε» ακούγεται να λέει ο Πέτρος Δούκας, κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης μέσω Facebook από την ιστοσελίδα lakones.
«Έχουν μείνει αξέχαστα τα χρόνια αυτά…» ακούγεται κάποιος από τη σύσκεψη να λέει.
«Κυριολεκτικά γυρίσαμε το παιχνίδι, εκεί που πέφταμε με 15% θα καταστρεφόμασταν, πήγαμε εκεί και με δύο κινήσεις γύρισε όλο το παιχνίδι»… συμπλήρωσε ο δήμαρχος Σπάρτης.
Ένα στέλεχος παρεμβαίνει για να επισπεύσει ο κ. Δούκας την κουβέντα για το θέμα των αποζημιώσεων από τον παγετό και τότε φαίνεται να παρεμβαίνει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός και να λέει «αυτό πρέπει να το απαντήσουμε, από τότε έχετε μείνει στην ιστορία με αυτά τα οποία κάνατε εκεί …και υπολειπόμεθα ότι και να κάνουμε μετά από αυτή την εποποιία». 

www.bankingnenews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης