Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κεραμέως: Με αναδρομική ισχύ από τον Ιανουάριο η επιδότηση στο ρεύμα των φοιτητών

Κεραμέως: Με αναδρομική ισχύ από τον Ιανουάριο η επιδότηση στο ρεύμα των φοιτητών
«Η κυβέρνηση πορεύεται με σχέδιο, οι φοιτητές δεν θα μπορούσαν να μείνουν εκτός αυτού του πακέτου στοχευμένων ρυθμίσεων» είπε χαρακτηριστικά η Ν. Κεραμέως
Σχετικά Άρθρα

«Η επιδότηση στο ρεύμα των φοιτητών με δήλωση της φοιτητικής κατοικίας θα γίνεται μέσω ΑΑΔΕ με αναδρομική ισχύ από τον Ιανουάριο και χωρίς κανένα εισοδηματικό κριτήριο», ανέφερε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.
«Θα πρέπει να υπάρχει συμβόλαιο μίσθωσης» διευκρίνισε μιλώντας στο ΣΚΑΪ η κα Κεραμέως και σημείωσε ότι αυτό το μέτρο έρχεται να ενισχύσει τη φοιτητική κατοικία, γι’ αυτό και στο εξής στη δήλωση θα αναγράφεται η φοιτητική κατοικία.
«Η κυβέρνηση πορεύεται με σχέδιο, οι φοιτητές δεν θα μπορούσαν να μείνουν εκτός αυτού του πακέτου στοχευμένων ρυθμίσεων» είπε χαρακτηριστικά.

Στα σχολεία παιδιά από την Ουκρανία

Ακόμη, ανέφερε ότι η κυβέρνηση παίρνει πρωτοβουλίες και στην Ευρώπη, γιατί η ουκρανική κρίση ξεπερνά την Ελλάδα και αφορά όλη την Ευρώπη.
Μάλιστα, για τα παιδιά από την Ουκρανία, η κα Κεραμέως ανέφερε ότι «έχουμε άρει περιορισμούς και διαδικασίες για να εγγράφουν πιο εύκολα το σχολείο».
Η ίδια, με αφορμή την επίσκεψή της σε σχολείο στη Ραφήνα με μαθητές από την Ουκρανία, δήλωσε ότι της έκανε εντύπωση ότι «τα δικά μας παιδιά αγκάλιασαν τα παιδιά αυτά. Τα παιδία μας τους μαθαίνανε τα παιχνίδια τους και τα παιδιά από την Ουκρανία τα δικά τους παιχνίδια».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης