Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ανδρουλάκης: Όχι άλλα κροκοδείλια δάκρυα, πλαφόν στη λιανική τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος αύριο κιόλας

Ανδρουλάκης: Όχι άλλα κροκοδείλια δάκρυα, πλαφόν στη λιανική τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος αύριο κιόλας

Επιβάλλεται να επιβληθεί πλαφόν στη λιανική τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος αύριο κιόλας, δήλωσε ο Ν. Ανδρουλάκης

Να επιβληθεί πλαφόν στη λιανική τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος αύριο κιόλας, ζήτησε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.
Ο κ. Ανδρουλάκης επισκέφτηκε το πρωί του Σαββάτου 30/4 τον οινοποιητικό συνεταιρισμό "Η Δήμητρα" στη Νέα Αγχίαλο και αναφέρθηκε στις προτάσεις του Κινήματος για τη δημιουργία ενεργειακών κοινοτήτων, ώστε αγρότες, κτηνοτρόφοι και μεταποιητές να παράγουν την ενέργεια που χρειάζονται να καταναλώνουν, αλλά και να καταστούν περισσότερο θωρακισμένοι απέναντι στην ενεργειακή κρίση που αυξάνει κατακόρυφα το κόστος παραγωγής.
Κατόπιν, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής είχε συνάντηση με τοπικούς φορείς στο δημαρχείο Αλμυρού και σε δηλώσεις του τόνισε ότι επιβάλλεται να επιβληθεί πλαφόν στη λιανική τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος αύριο κιόλας.
Όπως δήλωσε ο κ. Ανδρουλάκης, «Τσίπρας και Μητσοτάκης ο καθένας κατά την περίοδο διακυβέρνησής του αύξησε την εξάρτηση της χώρας στο εισαγόμενο φυσικό αέριο με αποτέλεσμα σήμερα την ενεργειακή κρίση να την πληρώνει ακριβότερα ο ελληνικός λαός από ότι άλλα Ευρωπαϊκά κράτη. Η λύση δεν είναι να ρίχνουμε κροκοδείλια δάκρυα πάνω από τους υπέρογκους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος που παραλαμβάνει ο ελληνικός λαός άλλα αύριο το πρωί να υπάρξει πλαφόν στη λιανική τιμή της ενέργειας στη χώρα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης