Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ ψηφοφορία: Πάνω από 50.000 η συμμετοχή μέχρι στιγμής - Ψήφισε ο Νίκος Ανδρουλάκης

ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ ψηφοφορία: Πάνω από 50.000 η συμμετοχή μέχρι στιγμής - Ψήφισε ο Νίκος Ανδρουλάκης
Ανδρουλάκης: Καλώ κάθε δημοκράτη, προοδευτικό πολίτη, που πίστεψε και πιστεύει στην δημοκρατική παράταξη να συμμετάσχει σε αυτή τη γιορτή της αναγέννησης

Ομαλά και με μεγάλη συμμετοχή συνεχίζεται η εσωκομματική ψηφοφορία στο ΚΙΝΑΛ, ενώ το μεσημέρι της Κυριακής 8/5 ψήφισε και ο Νίκος Ανδρουλάκης.
Οι κάλπες έχουν ανοίξει από νωρίς το πρωί της Κυριακής -και θα κλείσουν στις 19:00- ώστε τα μέλη του ΚΙΝΑΛ θα να αποφασίσουν τόσο για το όνομα όσο και για τους αντιπροσώπους τους στο Συνέδριο και τις ηγεσίες των οργανώσεων.

Εκλογές ΚΙΝΑΛ

Σε ό,τι αφορά την εικόνα συμμετοχής, το «στρατηγείο» στην Τρικούπη αντλεί δεδομένα από 123 εκλογικά τμήματα με tablet.
Υπενθυμίζεται ότι τα εκλογικά τμήματα συνολικά, σε όλη την Ελλάδα, είναι 600.
Η αποτύπωση δείχνει με αναγωγή στα εκλογικά τμήματα που δεν έχουν tablet πως μέχρι στιγμής έχουν ψηφίσει 50.000.

Ακολουθεί η δήλωση του κ. Ανδρουλάκη:

«Καλώ κάθε δημοκράτη, προοδευτικό πολίτη, που πίστεψε και πιστεύει στην δημοκρατική παράταξη να συμμετάσχει σε αυτή τη γιορτή της αναγέννησης.
Σήμερα επιλέγουμε τους αντιπροσώπους μας σε όλη την Ελλάδα. Αυτούς που έδωσαν τον αγώνα σε κάθε τοπική κοινωνία για να δυναμώσει το κίνημα μας.
Σήμερα με τη συμμετοχή σας δίνεται εκ νέου ψήφο εμπιστοσύνης στην νέα μας προσπάθεια. Σε μια προσπάθεια για μια δυνατή δημοκρατική παράταξη, σε μια προσπάθεια για ενα κόμμα, θεσμικό προοδευτικό, δημοκρατικό που θα αγωνίζεται καθημερινά απέναντι στην αδικία, απέναντι στην αναξιοκρατία που πληγώνει κάθε Ελληνίδα και κάθε Ελληνα»

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης