Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΚΙΝΑΛ: Ξεπέρασαν τις 120.000 οι συμμετοχές στις εκλογές - Παράταση κατά μια ώρα (20.00) στη διαδικασία

ΚΙΝΑΛ: Ξεπέρασαν τις 120.000 οι συμμετοχές στις εκλογές - Παράταση κατά μια ώρα (20.00) στη διαδικασία
Δεν αποκλείεται να φτάσουν ακόμη και 120.000 έως ότου κλείσουν οι κάλπες

Μεγάλη είναι η συμμετοχή των μελών του Κινήματος Αλλαγής στις σημερινές διαδικασίες που θα αναδείξουν τους αντιπροσώπους των νομαρχιακών και τοπικών οργανώσεων, ενώ θα αποφασιστεί και το όνομα του κόμματος.
Για αυτό τον λόγο παράταση μίας ώρας δόθηκε στην ψηφοφορία των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ.
Οι κάλπες αναμένεται να κλείσουν στις 20:00 και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από τη Χαριλάου Τρικούπη, εκτιμάται ότι η συμμετοχή θα ξεπεράσει τα 120.000 μέλη.

Ολόκληρη η δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη:

«Καλώ κάθε δημοκρατικό και προοδευτικό πολίτη που πίστεψε και πιστεύει στην δημοκρατική παράταξη να συμμετάσχει σε αυτή την γιορτή της αναγέννησης. Σήμερα επιλέγουμε το όνομα μας ξαναπιάνοντας το νήμα της ιστορίας μας. Σήμερα επιλέγουμε τους αντιπροσώπους μας σε όλη την Ελλάδα, αυτούς που θα δώσουν τον αγώνα τους σε κάθε τοπική κοινωνία για να δυναμώσει το κίνημα μας. Σήμερα με την συμμετοχή σας δίνετε εκ νέου ψήφο εμπιστοσύνης στην νέα μας προσπάθεια, σε μια προσπάθεια για μια δυνατή δημοκρατική παράταξη, σε μια προσπάθεια για ένα κόμμα θεσμικό, προοδευτικό, δημοκρατικό που θα αγωνίζεται καθημερινά απέναντι στην αδικία, απέναντι στην αναξιοκρατία, που πληγώνει κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης