Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπογδάνος: Φιλελευθερισμός σημαίνει μικρό κράτος, χαμηλοί φόροι, ισονομία και νομοκρατία όχι ΜΚΟ, metοo, ΛΟΑΤΚΙ

Μπογδάνος: Φιλελευθερισμός σημαίνει μικρό κράτος, χαμηλοί φόροι, ισονομία και νομοκρατία όχι ΜΚΟ, metοo, ΛΟΑΤΚΙ
Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ είπε ότι “φτάνουμε σε ένα σημείο που ο νοικοκύρης άνθρωπος νιώθει δεύτερης κατηγορίας πολίτης αυτής της χώρας

Για τον νέο πολιτικό σχηματισμό, την “Εθνική Δημιουργία” και για τη συνεργασία με τους Θάνο Τζήμερο και Φαήλο Κρανιδιώτη μίλησε ο Κωσταντίνος Μπογδάνος στον Realfm.
Όπως είπε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, “δημιουργούμε ένα νέο κόμμα η “κανονική” Δεξιά ή αν θέλετε η πατριωτική φιλελεύθερη Δεξιά.
Υπάρχει στη χώρα μια “υποτιθέμενη” Δεξιά, μια Κεντροδεξιά που κάποτε είχε συντηρητικά στοιχεία -τα οποία είχε για πολλά χρόνια- και έδειχναν σεβασμό στους νοικοκυραίους, στο συντηρητικό κοινό, στους ανθρώπους που θέλουν χωρίς αστερίσκους να ισχύει η νομιμότητα, να υπάρχει ασφάλεια και να είναι πάρα πολύ ψηλά στην ατζέντα όχι μόνο ζητήματα εθνικής κυριαρχίας αλλά και εθνικής ταυτότητας, να μην έχουν προτεραιότητα απέναντι στους Έλληνες – κακώς εννοούμενη προτεραιότητα- κάθε λογής μειονότητες. Υπάρχουν αυτοί που αντιλαμβάνονται ότι φιλελευθερισμός σημαίνει μικρό κράτος, χαμηλοί φόροι, ισονομία και νομοκρατία και δεν σημαίνει ΜΚΟ, metοo, ΛΟΑΤΚΙ”.
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι “είμαστε ενάντια στην άποψη ότι ο φιλελευθερισμός εξαντλείται στον δικαιωματισμό”.
Ο κ. Μπογδάνος υποστήριξε χαρακτηριστικά, “δεν διανοούμαστε να έχουμε lockdown και όλοι να είμαστε μέσα και κάποιοι έξω, δεν διανοούμαστε ότι σε μια χώρα ένα κοινοβουλευτικό κόμμα, όπως το ΚΚΕ μπορεί να σπάσει με λοστούς τις πύλες του πιο προβεβλημένου μνημείου και να κάνει κατάληψη στον ιερό βράχο της Ακρόπολης χωρίς λογοδοσία, δεν διανοούμαστε ότι οι Αριστεριστές κάνουν κουμάντο στις σχολές και τα Πανεπιστήμια”.
Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ είπε ότι “φτάνουμε σε ένα σημείο που ο νοικοκύρης άνθρωπος νιώθει δεύτερης κατηγορίας πολίτης αυτής της χώρας.
Σε πολύ μεγάλο βαθμό η ΝΔ είναι σοσιαλδημοκρατική. Έχει κάθε δικαίωμα να πάρει μια αριστερή στροφή”.
Διευκρίνισε ότι “η Άκρα Δεξιά, η Δεξιά των τραμπούκων, των απατεώνων, των χρημάτων από ξένες πρεσβείες και των ροών χρηματοδότησης από ύποπτα κέντρα , που στηρίζει τυράννους, η Ακροδεξιά των επιγόνων των φασιστικών και ναζιστικών οργανώσεων όχι μόνο δεν μας βρίσκει σύμφωνους και δεν λοξοκοιτάμε προς τα εκεί, αλλά είμαστε το μοναδικό δημοκρατικό ανάχωμα στις ακραίες λογικές. Είμαστε ένα κανονικό, δημοκρατικό Δεξιό, πατριωτικό, φιλελεύθερο κόμμα”.
Συμπλήρωσε ότι “εμείς πιστεύουμε σε ένα κράτος που είναι σαν τον Πιέρ Λουίτζι Κολίνα, τον διαιτητή που άφησε ιστορία. Το θέμα με τον Κολίνα είναι ότι τα σφυρίγματά του δεν ήταν ποτέ φάλτσα και το κράτος πρέπει να κάνει ό,τι έκανε ο Κολίνα, να μην χαρίζεται πουθενά και σε κανέναν”.
Σχετικά με το οργανωτικό κομμάτι του νέου σχήματος, είπε ότι “ερχόμαστε και κουμπώνουμε με τη Δημιουργία Ξανά όπου πρόεδρος είναι ο Θάνος Τζήμερος και που έχει την οργανωτική και την απαραίτητη δομή που θα επιτρέψει έως τις εκλογές να κάνουμε την καμπάνια που χρειάζεται. Ο Φαήλος Κρανιδιώτης και εγώ θα είμαστε αντιπρόεδροι και εγώ και εκπρόσωπος του κόμματος”.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης