Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στην Κεφαλονιά ο Χαρδαλιάς για τον εορτασμό της 158ης Επετείου της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα

Στην Κεφαλονιά ο Χαρδαλιάς για τον εορτασμό της 158ης Επετείου της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα
Στην Κεφαλονιά ο Χαρδαλιάς

Στο Αργοστόλι βρέθηκε ο υφυπουργός Εθνικής 'Αμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση στην 158η επέτειο της Ένωσης της Επτανήσου με την Ελλάδα.
Αρχικά, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας παρέστη στη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελίστριας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ.κ. Δημητρίου. Στη συνέχεια, μετέβη στο χώρο της Στήλης Ριζοσπαστών, όπου τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση και κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο.
χ1_1.JPG
Τέλος, στην κεντρική πλατεία της πόλης, ο κ. Χαρδαλιάς παρακολούθησε την παρέλαση, στην οποία συμμετείχαν τμήματα από σχολεία όλων των βαθμίδων του νησιού, πολιτιστικούς συλλόγους, αθλητικά σωματεία και λοιπούς φορείς.
Αμέσως μετά το πέρας της παρέλασης, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας σε δήλωσή του ανέφερε τα εξής: «Μέρα όμορφη, μέρα μοναδική, μέρα ξεχωριστή στις καρδιές μας, στο μυαλό μας. Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μας, στους εκπαιδευτικούς μας, στα στελέχη μας που συμμετείχαν στην παρέλαση. Σε όλους όσοι διοργάνωσαν τις τόσο όμορφες εκδηλώσεις. Χρόνια πολλά Κεφαλονιά, χρόνια πολλά Επτάνησα. Χρόνια πολλά με το βλέμμα περήφανα ψηλά, στο γαλάζιο του ουρανού, στο γαλάζιο της θάλασσας, της Σημαίας μας, της Πατρίδας μας.
Είμαι πολύ χαρούμενος, είναι ιδιαίτερη τιμή και με ιδιαίτερη υπερηφάνεια συμμετέχω σήμερα στις εκδηλώσεις, εδώ στην όμορφη Κεφαλονιά, εκπροσωπώντας την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό, της Ένωσης της Επτανήσου με τη μητέρα Πατρίδα. Μία ένωση που έδωσε τέλος στην ξενοκρατία πολλών αιώνων και το σημαντικότερο, συνέβαλε στα μέγιστα στην εθνική ολοκλήρωση της Πατρίδας. Χρόνια πολλά στην Κεφαλονιά, χρόνια πολλά σε όλα τα Επτάνησα. Να είστε καλά και του χρόνου».
Σημειώνεται ότι ο κ. Χαρδαλιάς βρίσκεται από την Παρασκευή 20/5 στην Κεφαλονιά, όπου επισκέφθηκε τις δυο στρατιωτικές γέφυρες τύπου Μπελεϋ στην περιοχή Αγία Βάρβαρα και στην περιοχή Χειμωνικό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης