Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στη Ζάκυνθο η Γκάγκα, στις εκδηλώσεις για τη Ένωση των Επτανήσων με την Ελλάδα

Στη Ζάκυνθο η Γκάγκα, στις εκδηλώσεις για τη Ένωση των Επτανήσων με την Ελλάδα
«Πρέπει να είμαστε πάντα ενωμένοι και να προχωράμε με τα αισθήματα αυτών που ήθελαν την ένωση των Επτανησίων με την Ελλάδα γιατί είναι πολύ σημαντικό να έχουμε αυτή την αίσθηση της εθνικής ενότητας και της εθνικής υπερηφάνειας», ανέφερε η Μ. Γκάγκα

«Στη Ζάκυνθο ήρθα εκπροσωπώντας τον πρωθυπουργό για να τιμήσω την Ένωση των Επτανήσων με την Ελλάδα, αλλά με την ευκαιρία είδα το νοσοκομείο, τους συναδέλφους, τα προβλήματα και τους ανθρώπους εδώ» , υπογράμμισε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μ.Γκάγκα, μετά το τέλος των εορταστικών εκδηλώσεων.
«Πρέπει να είμαστε πάντα ενωμένοι και να προχωράμε με τα αισθήματα αυτών που ήθελαν την ένωση των Επτανησίων με την Ελλάδα γιατί είναι πολύ σημαντικό να έχουμε αυτή την αίσθηση της εθνικής ενότητας και της εθνικής υπερηφάνειας», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ακόμη, η κα Γκάγκα αναφέρθηκε στην χθεσινή επίσκεψή της στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου είχε σειρά επαφών με την διοίκηση και με εκπροσώπους των εργαζομένων.
Όπως δήλωσε η κα Γκάγκα, «το πρώτο πράγμα που κάναμε με τον διοικητή της Υγειονομικής Περιφέρειας και εκπροσώπους του νομού, ήταν να πάμε στο νοσοκομείο Ζακύνθου που είναι καινούργιο και αυτό είναι πολύ ευχάριστο και λειτουργεί καλά. Μίλησα με τους συναδέλφους από την ιατρική και νοσηλευτική υπηρεσία, από τη διοίκηση, τους εκπροσώπους των εργαζομένων και είχαμε μία εποικοδομητική συζήτηση για το τι χρειαζόμαστε για το νοσοκομείο και τις υπηρεσίες που πρέπει να προσφέρουμε».
Η ίδια χαρακτήρισε εξαιρετικό το γεγονός της έναρξης λειτουργίας της ΜΕΘ του νοσοκομείου και σημείωσε ότι η ΜΕΘ «δουλεύει καλά, ενώ έχουμε και πολύ καλά αποτελέσματα για τους ασθενείς Covid και για τους ασθενείς non Covid. Η Μονάδα είναι πλήρης και τώρα με ασθενείς αλλά έχουν καλή φροντίδα κι αυτό είναι πολύ σημαντικό».
Πρόσθεσε πως «μιλήσαμε και με τους γενικούς γιατρούς που καλύπτουν τα επείγοντα και θέλουμε πάρα πολύ να βοηθήσουμε από πλευράς υπουργείου Υγείας, δηλαδή με εκπαίδευση στα επείγοντα για να λύνονται θέματα».
Περαιτέρω, κάνοντας ειδική αναφορά στον προσωπικό ιατρό, τόνισε πως «σημαίνει πολλά, καθώς θα λύνονται πολλά προβλήματα πριν φτάσει στο νοσοκομείο ο ασθενής και άρα, το νοσοκομείο θα ασχολείται με τα δύσκολα περιστατικά που χρειάζονται νοσηλεία και δευτεροβάθμια ή τριτοβάθμια φροντίδα».
Επιπλέον, για τη λειτουργία της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού, γνωστοποίησε ότι «προκηρύσσουμε θέσεις για νεφρολόγους».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης