Τελευταία Νέα
Πολιτική

Με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος και πάλι για ιδιωτική επίσκεψη στη Βοστώνη ο Μητσοτάκης - Είδε και αγώνα... NBA

Με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος και πάλι για ιδιωτική επίσκεψη στη Βοστώνη ο Μητσοτάκης - Είδε και αγώνα... NBA
«Αφού χθες ο κ. Μητσοτάκης είπε στους νέους πως δεν έχει σημασία ότι δεν έχουν λεφτά, σήμερα αποκαλύπτεται τι ακριβώς εννοούσε για την "ολιστική ζωή" που έχει στο μυαλό του», αναφέρει ο Νάσος Ηλιόπουλος
Σχετικά Άρθρα
Με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος φαίνεται πως πραγματοποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης το δεύτερο μέσα σε λίγες μέρες ταξίδι του στις ΗΠΑ, μεταβαίνοντας ιδιωτικά στη Βοστώνη - για να μιλήσει στο Boston College και για να δει από κοντά αγώνα του NBA.
Σύμφωνα με το FlightAware, την αμερικανική πολυεθνική εταιρεία τεχνολογίας που παρέχει δεδομένα και προϊόντα παρακολούθησης πτήσεων σε πραγματικό χρόνο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πέταξε από την Ελευσίνα στη Βοστώνη με το κυβερνητικό αεροσκάφος Hellenic Air Force 352B.
Το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, απογειώθηκε την Κυριακή στις 11.45 από την Ελευσίνα και προσγειώθηκε στη Βοστώνη μετά από 9 ώρες και 38 λεπτά. Την Τρίτη στις 6:35 ώρα Ελλάδος αναχώρησε με προορισμό την Ελβετία καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης συμμετέχει στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός.

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ

«Αφού χθες ο κ. Μητσοτάκης είπε στους νέους πως δεν έχει σημασία ότι δεν έχουν λεφτά, σήμερα αποκαλύπτεται τι ακριβώς εννοούσε για την "ολιστική ζωή" που έχει στο μυαλό του», αναφέρει ο Νάσος Ηλιόπουλος.
Ειδικότερα, σχολιάζει ότι «ο μέσος Έλληνας δεν μπορεί να βγάλει τον μήνα και ο κ. Μητσοτάκης παίρνει το κρατικό αεροσκάφος τρεις μέρες μετά την επιστροφή του από το επίσημο ταξίδι του στις ΗΠΑ, για να ξαναπάει ιδιωτικά στη Βοστώνη και, μεταξύ άλλων, να δει τελικό NBA σε θέσεις που κοστίζουν μερικές χιλιάδες ευρώ».
«Του υποσχόμαστε ότι πολύ σύντομα θα τον απαλλάξουμε από το άγχος να γεμίζει τις μέρες του ανάμεσα στις εκδρομές του», προσθέτει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

www.bankingnews.gr 

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης