Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: «Μόνο με το ΠΑΣΟΚ μπορεί να γίνει κυβέρνηση συνεργασίας» - Τι είπε για τις πρόωρες εκλογές

Γεωργιάδης: «Μόνο με το ΠΑΣΟΚ μπορεί να γίνει κυβέρνηση συνεργασίας» - Τι είπε για τις πρόωρες εκλογές
Ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι ο ελληνικός λαός στη δεύτερη εκλογική αναμέτρηση θα αποφασίσει εάν θέλει αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ ή κυβέρνηση συνεργασίας
Σχετικά Άρθρα

«Τα στελέχη της Κυβέρνησης κάνουν τη δουλειά τους», τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, απαντώντας σε ερώτηση για το ενδεχόμενο πρόωρων Εκλογών.
Ο υπουργός σημείωσε πως κανείς δεν πρέπει να ξεχάσει το 2015 με την πρώτη φορά Αριστερά και τα capital controls.
Στη συνέχεια, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε πως η κυβέρνηση θα κατέβει στις εκλογές με θετική ατζέντα.
Μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1», ο υπουργός έκανε λόγο για ρεκόρ επενδύσεων στην Ελλάδα τα τελευταία 30 χρόνια, ενώ για τις εκλογές είπε πως η χώρα είναι καλό να μπει σε μια διαδικασία κανονικότητας και να έχει κύκλο 4ετίας
Ακόμα, κατηγόρησε για τοξικότητα τον ΣΥΡΙΖΑ και ανέφερε την επίθεση του Παύλου Πολάκη προς τον Θάνο Πλεύρη για το πόθεν έσχες του υπουργού Υγείας.
Ο κ. Γεωργιάδης είπε χαρακτηριστικά πως «ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να σπιλώσει και να θίξει υπολήψεις».
Ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι ο ελληνικός λαός στη δεύτερη εκλογική αναμέτρηση θα αποφασίσει εάν θέλει αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ ή κυβέρνηση συνεργασίας.
Παράλληλα, εξέφρασε την βεβαιότητα ότι η ΝΔ θα κατακτήσει την αυτοδυναμία, ενώ σε ενδεχόμενη κυβέρνηση συνεργασίας εκτίμησε πως μπορεί να γίνει μόνο με το ΠΑΣΟΚ.

Επιδόματα

Στη συνέχεια, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ανέφερε πως δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπίζονται με επιδόματα οι συνέπειες από την αύξηση του πληθωρισμού. Είπε, δε, ότι επί των ημερών του έχει βάλει πολλά και υψηλά πρόστιμα για αισχροκέρδεια. Για τα ελληνοτουρκικά, τόνισε πως δεν θα πρέπει να λαμβάνουμε σοβαρά τα όσα λέει ο Ερντογάν.

Ναυπηγεία

Σχετικά με τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, είπε πως το 2018 επί ΣΥΡΙΖΑ υπήρξε συμφωνία να «σπάσουν» στα δύο τα ναυπηγεία ενώ καθορίστηκε το πλαίσιο που καθορίζει το μέλλον των εργαζόμενων.
Για την επένδυση στο Ελληνικό τόνισε πως προχωρά σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης