Πολιτική

Bουλευτές ΝΔ για υπόθεση Παπαγγελόπουλου: Η διαστροφή της πραγματικότητας είναι αγαπημένη πρακτική του ΣΥΡΙΖΑ

Bουλευτές ΝΔ για υπόθεση Παπαγγελόπουλου: Η διαστροφή της πραγματικότητας είναι αγαπημένη πρακτική του ΣΥΡΙΖΑ
Φαίνεται ότι στην Κουμουνδούρου έχουν χάσει εντελώς την επαφή τους με την πραγματικότητα και θεωρούν ότι οι υπουργοί που οργανώνουν παραδικαστικά κυκλώματα, παρεμβαίνοντας ευθέως στη δικαιοσύνη ή στήνουν διαγωνισμούς για να ελέγξουν τα μέσα ενημέρωσης, είναι 'αξιέπαινοι, αναφέρουν οι βουλευτές της συμπολίτευσης
Σχετικά Άρθρα

«Για διαστροφή της πραγματικότητας» από τον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν λόγο οι βουλευτές της ΝΔ που μετείχαν στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής για την υπόθεση Παπαγγελόπουλου.
«Φαίνεται ότι στην Κουμουνδούρου έχουν χάσει εντελώς την επαφή τους με την πραγματικότητα και θεωρούν ότι οι υπουργοί που οργανώνουν παραδικαστικά κυκλώματα, παρεμβαίνοντας ευθέως στη δικαιοσύνη ή στήνουν διαγωνισμούς για να ελέγξουν τα μέσα ενημέρωσης, είναι 'αξιέπαινοι» αναφέρουν οι βουλευτές της συμπολίτευσης και τονίζουν:
«Η διαστροφή της πραγματικότητας είναι αγαπημένη πρακτική του ΣΥΡΙΖΑ.
Αν θέλουν να 'πανηγυρίσουν' τις πρακτικές του υπουργού τους δεν έχουν παρά να διαβάσουν το αμετάκλητο παραπεμπτικό βούλευμα που περιγράφει πώς πίεζε την πρώην εισαγγελέα κατά της διαφθοράς κα Ελένη Ράικου να στείλει τη δικογραφία για τα πολιτικά πρόσωπα χωρίς να υπάρχουν στοιχεία ή αν χρειαστεί να τα κατασκευάσουν».

Αν αυτό δεν είναι «κόλαφος» και απόλυτη δικαίωση της πρότασης της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας, τότε για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται ότι πλέον με τον ΣΥΡΙΖΑ οι λέξεις έχουν χάσει το νόημα τους προσθέτουν οι βουλευτές της ΝΔ.
Σημειώνουν μάλιστα, ότι «μπορεί για τον ΣΥΡΙΖΑ όλα αυτά να είναι φυσιολογικά, γιατί έτσι αντιλαμβάνεται τον τρόπο άσκησης της εξουσίας μέσω του ελέγχου των αρμών, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος ο κ. Τσίπρας και αδυνατούν να αντιληφθούν το πραγματικό περιεχόμενο της έννοιας του κράτους Δικαίου και της ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης.
Γι' αυτό, αντί να απολογηθεί για το δικαστικό παρακράτος που έστησαν, ζητάνε με απύθμενο θράσος και τα ρέστα, χωρίς να αντιλαμβάνονται προφανώς, ότι ήδη δύο κορυφαίοι υπουργοί και στενοί συνεργάτες του κ. Τσίπρα βρίσκονται ήδη κατηγορούμενοι από τη Δικαιοσύνη για εξόχως σημαντικά θεσμικά αδικήματα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης